15 Eylül 2011 Perşembe

Rixos Cup'ın da tüm detayları belli oldu


Yarın başlayacak olan ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yanı sıra ülkemizden Türk Telekom ve Antalya Büyükşehir Belediye, Yunanistan'dan PAOK, Hırvatistan'dan KK Zagreb ve Slovenya'dan Union Olimpija'nın da mücadele edeceği 4. Uluslararası Rixos Cup Basketbol turnuvasının tüm detayları bugün netlik kazandı. Antalya'da düzenlenecek olan hazırlık turnuvası Antalya Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

Turnuvada maçların yayınlanacağı kanallarda belli oldu. CNN Türk, turnuvanın tüm maçlarını, FB TV ise sadece Sarı-Lacivertli Ekibimizin maçlarını canlı olarak ekranlara taşıyacak. Turnuva maçlarını kulübümüzün kendi kanalından izlemenizi sizlere tavsiye ederim. Bir başka kuruluşa reyting kazandıracağımıza kendi kulübümüzün resmi kanalına bu reytingleri kazandıralım. Bu sıkıntılı günlerde tepkimizi koymaya devam edelim. Fenerbahçe TV'nin yayını almasında da büyük ölçüde taraftarlarımızın bu görüşü yatıyordur.

Maç programıda açıklandı. Turnuvanın maç programı şöyle:

16 Eylül Cuma
17:00 TT-PAOK
19:15 KK Zagreb-Fenerbahçe Ülker

17 Eylül Cumartesi
17:00 TT-Antalya BB
19:15 KK Zagreb-Union Olimpija

18 Eylül Pazar
17:00 PAOK-Antalya BB
19:15 Fenerbahçe Ülker-Union Olimpija

19 Eylül Pazartesi
Klasman ve final maçları (15:00, 17:15 ve 19:30)

Turnuvayla ilgili birkaç ufak notta vermek istiyorum. Hırvat Milli Takımı ile Eurobasket 2011'de mücadele eden yeni transferimiz Bojan Bogdanovic, turnuvadan elenmelerinin ardından takımımıza katılmıştı. Bogdanovic bu turnuvada kadroda yer alıyor ve Fenerbahçe forması altında ilk maçlarına çıkacak. Ayrıca ufak saktlığı bulunan yeni transferlerimizden James Gist ise bu turnuvada oynamayacak.

A Milli Basketbol Takımımız ile Eurobasket 2011'de mücadele eden, Milli Oyuncularımız ise takımımızın Antalya dönüşü yani 20 Eylül Salı günü takıma katılacaklar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder