11 Eylül 2011 Pazar

Nations Cup, Abdi İpekçi'ye alındı!

1-2 Ekim tarihlerinde Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Olympiacos Piraeus ve Panathinaikos gibi Avrupa'nın üst seviye takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan Two Nations Cup 2011'in maçlarının oynanacağı salon daha önce Sinan Erdem Spor Salonu olarak açıklanmıştı. Yapılan yeni açıklamaya göre Ekim'de yapılacak olan Tenis Turnuvası sebebiyle turnuvanın Abdi İpekçi Spor Salonu'na alındığı belirtildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu, 12.500 seyirci kapasitesine sahip, İstanbul'daki en büyük basketbol salonlarından biri. Bu salon, 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası ile 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda kullanılan salonlardan biriydi. 2009 Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası gibi basketbol dışındaki spor branşlarından organizayonlara da evsahipliği yapmıştı.

Ayrıca Organizasyonda A takımlarının yanı sıra, bu kulüplerin genç takımları da karşı karşıya gelecek. Genç takımların oynayacağı maçlar 30 Eylül'de başlayacak. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker genç takımlarının, Panathinaikos ve Olympiakos ile yapacağı maçların ardından 2 Ekim'de All Star maçı oynanacak. All Star maçında Anadolu Efes-Fenerbahçe Ülker karmasıyla Panathinaikos-Olympiakos karması karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın maç programı ve biletleriyle ilgili bilgiler daha sonra açıklanacak. Yeni bilgiler açıklandıkça bende sizlere buradan duyuracağım.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder