31 Temmuz 2013 Çarşamba

Fenerbahçe Ülker'in yeni menajeri; Mirsad Türkcan


Fenerbahçe Ülker'de yeni sezon öncesi yönetim kademesinde de ciddi bir revizyon yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon değiştirilen yönetim kademesi bu sezonda değişikliğe uğradı. Basketbol Şubesi Genel Koordinatörlüğü görevini yapan Kemal Dinçer, önümüzdeki sezon görevini yerine getirmeyecek. Dinçer, 1 yıl sürdürdüğü genel koordinatörlük görevinden istifa etti. Fenerbahçe Ülker'de yeni sezon için, Kemal Dinçer'den boşalan Genel Koordinatörlük görevine yeni bir isim getirilmeyecek. 

Kemal Dinçer'in bu kararı sezonun sonlarına doğru aldığı konuşuluyordu ancak bugün resmen açıklanan bir yönetim değişikliği büyük bir sürprizi de beraberinde getirdi. Kemal Dinçer gibi yine geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe Ülker Takım menajerliği görevine getirilen Serdar Apaydın'ın yerine önümüzdeki sezon bu görevi Mirsad Türkcan'ın yapacağı duyuruldu. Fenerbahçe Ülker'in twitter hesabında (@FBahceUlker_) yapılan açıklamada "Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızda, "Takım Menajerliği" görevine geçtiğimiz sezon jübile yapan efsane oyuncumuz Mirsad Türkcan getirildi" denildi.

Takımın başına getirilen Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker  Sports Arena'da düzenlenen imza töreninde, Mirsad'ın Fenerbahçe Ülker'e gelmesinde büyük pay sahibi olduğunu, takımı ve hedeflerini anlattığını söylemiş ve kendisine teşekkür etmişti. Obradovic'in hem aynı dili konuşabilen hem de iyi bir dostluklarının olduğu bilinen Mirsad Türkcan'ı yeni sezonda teknik heyette görmek istediği daha öncede dile getirilmişti. Mirsad'ta Obradovic'in bu isteğini geri çevirmeyerek "Takım Menajerliği" görevini kabul etti.

Fenerbahçe Ülker'in bu sezon bench kadrosu Mirsad'ın gelişiyle oldukça agresif bir hal aldı. Zeljko Obradovic'in yanı sıra, yardımcılığını yapacak olan Bulgar antrenör Konstantin ‘Titi’ Papazov ve Mirsad Türkcan'ın agresif kişilikleri Fenerbahçe Ülker bench'inin bu sezon çok hareketli olacağının da bir göstergesi. 

Mirsad ve Fenerbahçe Ülker adına çok yerinde bir görevlendirme olduğunu düşünmekle birlikte Mirsad'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Hem kendi adına hem de kulübümüz adına hayırlı olması dileğiyle...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder