4 Ocak 2012 Çarşamba

Ülker Sports Arena'ya ulaşım nasıl olacak?


Yapımına 2008 yılında başlanan ve Türkiye'de bir takımın kendisine ait olan tek Kapalı Spor Salonu olma özelliği taşıyan Fenerbahçe Uluslararsı Spor Kompleksi Ülker Sports Arena 7 Ocak Cumartesi akşamı kapılarını Fenerbahçelilere açıyor. Beko Basketbol Ligi'nin 14. Haftasında karşılaşacağımız Anadolu Efes maçıyla birlikte Fenerbahçe Ülker maçlarını yeni evinde oynamaya başlayacak.

En çok merak edinen konu ise arena'ya ulaşımın nasıl olacağı.Karşılaşmaları izlemek için arenaya gitmek isteyen ancak nasıl gidileceğini bilmeyen taraftarlarımız için arenaya ulaşım yöntemleri şöyle:
Öncelikle Avrupa Yakası'ndan başlayalım:
Metrobüse binin, Söğütlüçeşme'de inin. Metrobüs çıkışında otobüs durakları var, oradan 8A numaralı otobüse binin, bu otobüs salonun önünden geçiyor.

Şimdi de Anadolu Yakası'ndan ulaşım için:
İETT’nin düzenlemiş olduğu 8M Kadıköy-Ataşehir, 16M Üsküdar-Ataşehir, 8A Kadıköy-Ataşehir ve 13 Kadıköy-Ataşehir seferlerden yararlanabilirsiniz. Maç günleri yoğunluğa göre bu hatlarda ek sefer düzenlenecek.

Boğaz Köprüsünden ulaşım için:
Boğaz Köprüsünü geçtikten sonra İzmit-Ankara çıkışını takip edin. Yol üzerinde sağdaki ilk çıkış Ataşehir çıkışıdır. Ataşehir yoluna girdiğinizde ilk sağa dönün. Işıklara geldiğinizde sola dönün ve 100 metre devam ettikten sonra sola dönün. İlk gelen kavşak değil ikinci kavşaktan sağa dönün, 50 metre sonra Ülker Sports Arena’yı göreceksiniz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndan ulaşım için;
Fatih sultan Mehmet Köprüsü’nü geçtikten sonra 4. Çamlıca-Boğaz Köprüsü çıkışından çıkılır. Bu yol üzerinde sağdaki ilk ayrım Ataşehir-Yeni Sahra çıkışıdır. Bu yol üzerinde ikinci kavşağı geçtikten 50 metre sonra Ülker Sports Arena’yı göreceksiniz.

Bostancı istikametinden ulaşım için:
Kozyatağı yan yoldan Carrefour’un arkasına geldiğinizde Ataşehir tabelasını takip edin. İlk ışıklardan sola dönüp köprünün altından geçtikten sonra sağdaki yol ayrımından devam edin. 100 metre sonra Ülker Sports Arena’yı göreceksiniz.

Metro ile ulaşım
için:
Yeni hizmete giren Kadıköy-Kartal metrosunu kullanarak da Ülker Sports Arena'ya ulaşabilirsiniz. Yeni Sahra durağından geçen 8A numaralı otobüs Ülker Sports Arena’ya gelmektedir.

3 yorum :

  1. Seyretmek ve manevi destek siz bizim çocuklarimizdan, bilet ve yol paralari babalardan.:-)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir blogunuz var İstanbul çarşım olarak blogunuzda başarılar dileriz

    YanıtlaSil
  3. Bakırköyden nasil gelebilirim prş günü konser var da ?

    YanıtlaSil