25 Mayıs 2016 Çarşamba

Fenerbahçeli oyuncular serinin ilk maçını değerlendirdi


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının başarılı oyuncularından Kostas Sloukas ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, Galatasaray Odeabank karşılaşmasının ardından Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

Kostas Sloukas, karşılaşmanın ardından verdiği röportajda; “Zor bir maçtı ve zor olacağını biliyorduk. İyi basketbol oynadık. Zaman zaman zorlansak da kendi oyunumuzu sahaya yansıttık. Seride sadece 1-0 öne geçtik. Bu performansımızdan taviz vermemeliyiz. Umuyorum ikinci maçı da kazanıp seriyi 2-0 yaparız” dedi.

Galatasaray Odeabank karşısında 12 sayıyla oynayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının kaptanı Melih Mahmutoğlu, taraftarlara kupa hediye etmek istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalar yapan kaptan Melih ise, “Önemli olan galip gelmekti. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. Önemli olan kazanmak. Henüz hiçbir şey bitmedi, iki maç daha kazanmalıyız. Onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Seyircimize teşekkür ediyoruz. Hiçbir provakasyona gelmesinler. Biz orada daha çok provakasyona maruz kalıyoruz. Biz taraftarlarımıza kupa vermek istiyoruz. Euroleague’de de gösterdik bunu ama olmadı. Lig şampiyonluğunu onlara vermek istiyoruz. Bu şekilde devam edersek zaten kupa gelecektir” şeklinde konuştu.

Galatasaray maçlarına daha fazla motive olduğunu ifade eden Melih, “Her maça aynı şekilde çıkıyoruz ama Galatasaray maçları farklı oluyor. Takım olarak çok iyiydik. Herkes elinden gelenin fazlasını verdi. Herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder