30 Eylül 2011 Cuma

Yeni salona taraftarın ilgisi büyük


Ülker - Fenerbahçe ortaklığında yapımı devam eden ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni sezonda maçlarını oynayacağı Fenerbahçe Ülker Arena'da bu sene takımımızı desteklemek isteyen taraftarlarımız, kombinelere büyük ilgi göstereceğe benziyor. Açılış tarihinin Aralık 2011'e ertelenmesi ve o zamana kadar maçların Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olmasına rağmen Fenerbahçe Taraftarı yine kendisine düşen görevi layığıyla yerine getirecek ve bu karmaşık ortamda bile takımına destek olacak.

İki hafta önce sizlere blogumuz üzerinden yönelttiğimiz anket sorumuz bugün itibariyle sona erdi. Sizlere "Yeni sezon kombinesi almayı düşünüyor musunuz?" diye anket sorumuzu yöneltmiştik. Ankette oy kullanan taraftarlarımızın % 62'si "Evet, Düşünüyorum" seçeneğine oy verdi. "Henüz Karar vermedim" %19, "Hayır, Düşünmüyorum" seçeneğine verilen oy oranı da %19 olarak belirlendi.

Taraftarlarımız bu ankettende anlaşılacağı gibi yeni sezonda takımımıza oldukça fazla inanıyor ve güveniyor. Takımımızı lig, kupa ve Avrupa kulvarlarında yalnız bırakmamak ve her maç 6. Adam'ın desteğini sahada mücadele eden 12 Dev Yürekli oyuncumuza hissettirmek için tribünlerdeki yerini alacaklar. Basketbolda tribünlere en çok seyirci çekmeyi başaran takım olan Fenerbahçe Ülker, bu sezonda yine taraftar konusunda sıkıntı çekmeyecek. Çünkü Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın, iyi gününde kötü gününde onu durmadan destekleyen, Sarı-Lacivert renklere karşılıksız gönül vermiş milyonlarca taraftarı var. 6 Numara, her zaman bu takımın arkasında olacak ve takımımızın yakalayacağı başarılarda en büyük pay sahiplerinden biri olacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder