12 Eylül 2011 Pazartesi

Turnuvaların fikstürleri belli oldu


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında üç önemli hazırlık turnuvası oynayacak olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızda hazırlıklar yüksek tempoda devam ediyor. Eurobasket 2011'de mücadele eden oyuncumuzun kalmaması ile takımımızın önümüzdeki hafta içinde tam kadro olarak çalışmalara başlaması bekleniyor.

Ayrıca Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın, yeni sezon hazırlıkları kapsamında katılacağı 3 önemli turnuvanın ikisinin fikstürü belirlendi. 24-25 Eylül 2011 tarihlerinde CSKA Moskova’nın ev sahipliğinde yapılacak olan ve Fenerbahçe Ülker, CSKA Moskova, Panathinaikos ile Zalgiris Kaunas'ın yer alacağı Aleksandr Gomelsky Turnuvası ile 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Panathinaikos ve Olympiacos Piraeus 'un katılacağı Two Nations Cup 2011 turnuvasının fikstürleri bugün açıklandı. Açıklanan fikstürlere göre, takımımızın maç programı şu şekilde olacak:

Aleksandr Gomelsky Turnuvası
24 Eylül: Fenerbahçe Ülker - Panathinaikos
25 Eylül: Final ya da 3.'lük Maçı (Zalgiris ya da CSKA Moskova)

Two Nations Cup Turnuvası
1 Ekim: Fenerbahçe Ülker - Olympiacos Piraeus
2 Ekim: Fenerbahçe Ülker - Panathinaikos

Ayrıca, Takımımızın önümüzdeki haftasonu (16-19 Eylül 2011) Antalya'da katılacağı Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası'nın da fikstürü 15 Eylül 2011 Perşembe günü yapılacak kurada belirlenecek.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder