11 Eylül 2011 Pazar

Fenerbahçe Ülker'in Kamp Programı (Güncel)


2010/2011 sezonunu hem Beko Basketbol Ligi hem de Türkiye Kupası Şampiyonluklarıyla tamamlayan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın 2011/2012 sezonu öncesi yapacağı hazırlık maçları ve kamp programı belli oldu. Sarı-Lacivertli Ekibimiz, yeni sezona hem lig hemde Türkiye Kupası'nda Şampiyonluk hedefinin yanı sıra Turkish Airlines Euroleague'de de Final-Four hedefiyle başlayacak. İşte Takımımızın hazırlık dönemi programı;

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası'na katılacak. 16-19 Eylül tarihleri arasında Antalya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek 4. Uluslararası Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası'nda 4 farklı ülkeden 6 takım yarışacak. Turnuvada Euroleague seviyesinde 4 takımda yer alacak. Turnuvaya Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yanı sıra, Yunanistan'dan PAOK, Hırvatistan'dan KK Zagrep, Slovenya'dan Union Olimpija, ülkemizden de Türk Telekom ve Antalya BŞB katılacak. Turnuvada takım eşleşmeleri 15 Eylül 2011 Perşembe günü yapılacak kurada belirlenecek. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız ise 16 Eylül Cuma günü Antalya'ya gidecek.

Antalya'daki turnuvanın ardından İstanbul'a dönecek olan kafilemiz daha sonra buradan Moskova'ya gidecek. 24-25 Eylül tarihlerinde CSKA Moskova’nın evsahipliğinde yapılacak olan ve CSKA Moskova, Panathinaikos ile Zalgiris Kaunas'ın da yer alacağı Aleksandr Gomelsky Turnuvası'na katılacak. Bu turnuva dönüşünde 29 Eylül 2011 tarihinde, geçen sezon Almanya 1. Lig'ine yükselen Bayern Münih ile yenilenme çalışmaları tamamlanan Audi Dome’un açılış maçında karşı karşıya gelmek üzere, Almanya'ya gidecek.

Almanya dönüşünün ardından, 1-2 Ekim tarihlerinde Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Olympiacos Piraeus ve Panathinaikos gibi Avrupa'nın üst seviye takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan Two Nations Cup 2011'de mücadele edecek olan takımımız bu turnuvanın ardından hazırlık dönemi çalışmalarını tamamlamış olacak.

Bu hazırlık döneminin ardından, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun belirleyeceği dört il merkezinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Kupası Eleme Grubu maçları 7-9 Ekim 2011 tarihleri arasında oynanacak. Sarı-Lacivertli Ekibimiz bu organizasyonda Türkiye Kupası Final Grubu maçlarına katılmak için mücadele edecek.

Türkiye Kupası Eleme maçlarının ardından, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız ile Galatasaray arasında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ise 12 Ekim 2011 tarihinde oynanacak ve sezonun ilk kupası sahibini bulacak. Bu organizasyonun ardından ise 15-16 Ekim 2011 tarihlerinde Beko Basketbol Ligi 2011/2012 sezonu start alacak.

Kronoloji:
- 16-19 Eylül 2011: Takımımız, Antalya'da düzenlenecek olan ve PAOK, KK Zagrep, Union Olimpija, Türk Telekom ve Antalya Bş. Bld.'nin de yer alacağı 4. Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası'na katılacak.
- 24-25 Eylül 2011: Takımımız, CSKA Moskova’nın evsahipliğinde yapılacak olan ve CSKA Moskova, Panathinaikos ile Zalgiris Kaunas'ın da yer alacağı Aleksandr Gomelsky Turnuvası'na katılacak.
- 29 Eylül 2011: Takımımız Almanya'da, Bayern Münih ile yenilenme çalışmaları tamamlanan Audi Dome’un açılış maçında karşı karşıya gelecek.
- 1-2 Ekim 2011: Takımımız, İstanbul'da düzenlenecek olan Two Nations Cup 2011 turnuvasına katılacak.
- 7-9 Ekim 2011: Türkiye Kupası Eleme Grubu maçları oynanacak.
- 12 Ekim 2011: Cumhurbaşkanlığı Kupası Final maçı oynanacak.
- 15-16 Ekim 2011: Beko Basketbol Ligi, ilk hafta maçları oynanacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder