3 Temmuz 2015 Cuma

Zülfikari: "Şahsi fikrim Ülker ismiyle devam etmek"


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının yeni transferi Pero Antic için bugün Ülker Sports Arena'da imza töreni düzenlenmişti. Düzenlenen imza törenine katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsfendiyar Zülfikari soru-cevap kısmında önemli açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun sorduğu "Ülker ile olan geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması bu sezon itibariyle sonlandı. Başkan Aziz Yıldırım'da kongrede Ülker'in yeni sezonda olmayacağını açıklamıştı. Ancak Ülker'in geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak desteği takım üzerinde devam edecek. Bu bağlamda yeni sezonda takımın ismi Fenerbahçe Ülker olarak mı kalacak yoksa sadece Fenerbahçe mi olacak?" sorusuna İsfendiyar Zülfikari şahsi fikrinin Ülker ismi ile devam etmek olduğunu belirtti.

Zülfikari açıklamasında; "Yönetim kurulunda bu konuyu henüz değerlendirmedik. Ülker ailesine desteklerinden dolayı minnettarız. Bize destekleri uzun yıllar devam etti ve devam ediyor. Şahsi fikrim, Ülker isminin takımla kalması yönündedir. Bunu önümüzdeki günlerde görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hatırlayacağınız üzere Ülker ile Fenerbahçe birlikteliği 2006 senesinde başlamış ve imzalanan geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması ile takımın adı Fenerbahçe Ülker olmuştu. 2006 yılından bu yana şubenin tüm masrafları ve mali bütçesi bu sponsorluk anlaşması karşılığında Ülker tarafından karşılanıyordu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder