27 Temmuz 2015 Pazartesi

Bobby Dixon Milli Takım Kampına katıldı


Fenerbahçe Ülker'in Pınar Karşıyaka'dan 2 yıllığına renklerine bağladığı Amerikalı oyun kurucu Bobby Dixon dün İstanbul'a geldi. A Milli Takıma, Emir Preldzic'in sakatlığından dolayı katılamaması üzerinde davet edilen ve Türk vatandaşlığına geçerek devşirme oyuncu olarak Ay-Yıldızlı Ekip ile 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonasına katılacak olan Dixon, Milli Takım kampına katıldı.

Ay-Yıldızlı Ekip ile ilk antrenmanına bu sabah Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çıkan Dixon, daha sonra tüm kadro ve teknik heyetinde yer aldığı Mercedes Benz Türk ile yapılan sponsorluk sözleşmesi imza törenine katıldı. İmza töreninin ardından, hazırlık etabının ikinci kısmı olan Bormio kampı için A Milli Takım kafilesi saat 15:40’ta Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden Türk Hava Yolları'nın tarifeli Milano uçağıyla İtalya'ya gitti.

Milliler, Bormio kampında kondisyona ve taktik çalışmalara odaklı daha yoğun bir çalışma programını takip edecek. A Milli Takım Bormio kampında tam kadro yer alacak. Ay Yıldızlılar yurda 8 Ağustos’ta dönecek. 13 gün sürecek olan Bormio kampı, 6 ve 7 Ağustos tarihlerinde Tunus ile oynanacak iki özel maçla sona erecek.

Bobby Dixon, Türk vatandaşlığına geçerken ismini de değiştirdi. Tecrübeli oyuncu Türk kimliğinde, çocukluğunun kahramanı olan Amerikalı efsanevi boksör Muhammed Ali'den esinlenerek Ali Muhammed ismini kullanmayı tercih etti.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder