13 Temmuz 2015 Pazartesi

Andrea Bargnani transferinde şok gelişme!


Fenerbahçe Ülker'in transfer görüşmesi yaptığı ve büyük yol kat ettiği iddia edilen İtalyan forvet Andrea Bargnani transferinde şok bir gelişme yaşandı. Dün gece duyurduğumuz ve ülkesinden La Gazetta Della Sport'a verdiği röportajda Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili açık kapı bırakan tecrübeli oyuncu, bugün ani bir kararla NBA takımlarından Brooklyn Nets ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Nets ile 2 yıllık minimum veteran kontrata imza atan İtalyan oyuncunun sözleşmesinde ikinci sezon için oyuncu opsiyonu bulunuyor.

Fenerbahçe'nin yanı sıra NBA takımlarından Sacramento Kings ile de görüşmeler yapmış olan free agent durumdaki oyuncu, son anda devreye giren New York şehrinin diğer takımı Brooklyn'de karar kıldı ve sözleşmeye imzayı attı.

Geçtiğimiz sezon New York Knicks'te 29 maça çıkan Bargnani, 14.8 sayı, 4.4 ribaunt, 1.6 asist ortalamaları yakalamıştı.

2006 yılında Benotton Treviso ile Euroleague'de mücadele eden ve "Euroleague'in yükselen yıldızı" ödülünü kazanan İtalyan oyuncu aynı sezon katıldığı NBA draftında Toronto Raptors tarafından 1. tur 1. sıradan seçilmişti. 7 sezon Raptors forması giyen tecrübeli oyuncu 2013 yılında New York Knick'e geçmiş ve son iki sezonunda burada forma giymişti. Yıldız oyuncu aynı zamanda İtalya Milli Takımınında formasını giyiyor. Bu yaz düzenlenecek olan Avrupa Basketbol Şampiyonasında da İtalya forması ile mücadele edecek.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder