13 Temmuz 2015 Pazartesi

Fenerbahçe'de Nikola Kalinic sesleri


Walter Tavares, James Anderson, Andrea Bargnani gibi oyuncularla görüşen ancak bu isimleri NBA'e kaptıran Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. 3 numara transferi için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertli Ekibin Sırp oyuncu Nikola Kalinic ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

David Pick'in haberine göre Sırbistan'da Kızılyıldız forması giyen 24 yaşındaki oyuncuya Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme önerdi. Oyuncuyla yapılan görüşmeler sonucunda taraflar arasında anlaşma sağlandı. Şu an için transferin önündeki tek engel Sırp kulübünün buy-out bedeli olarak 1.000.000 € talep etmesi. Kızılyıldız ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncunun transferi için iki kulüp arasında buy-out görüşmeleri devam ediyor.

2.02 boyundaki Nikola Kalinic geçtiğimiz sezon Euroleague'de 24 maça çıkmış; 9.2 sayı ve 3.9 ribaund, 2 asist ve 0.8 top çalma ortalamalarıyla oynamıştı. Sırp oyuncu geçtiğimiz sezon Kızılyıldız ile ABA Ligi şampiyonluğu yaşamış ve 10.1 sayı, 4.1 ribaund istatistikleri tutturmuştu.

Nikola Kalinic ile Fenerbahçe'nin yanı sıra CSKA Moskova ve Barcelona'da ilgileniyordu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder