27 Temmuz 2015 Pazartesi

Kızılyıldız Başkanı'ndan Kaliniç açıklaması


Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Nikola Kalinic transferi için oyuncunun kulübü büyük sıkıntı çıkartıyor. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu ile yapılan görüşmelerde 3 yıllık kontrat üzerinden kesin anlaşmaya varılmış ve oyuncunun devam eden sözleşmesinin feshi için kulübü Kızılyıldız ile buy-out görüşmelerine başlanmıştı. Kızılyıldız Ekibinin oyuncunun sözleşmesinin feshi için buy-out miktarını en az 1 milyon € olarak belirlemesi görüşmelerde ciddi pürüz yaratıyor.

Sırp Ekibi ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nikola Kaliniç'i düşük fiyata elden çıkartmak istemeyen Kızılyıldız yönetimi, en az 1 milyon €'luk fiyatta ısrarını sürdürüyor. Fenerbahçe yönetimi ise bu parayı aşağı çekmek için uğraşsa da Sırp kulübünün kesin tavrı nedeniyle görüşmeler tıkanmış durumda.

Kızılyıldız Başkanı Nebojsa Coviç, bugün Sırp basınında çıkan Fenerbahçe ile anlaştıkları yönündeki haberleri kesin bir dille yalanladı. Coviç, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamasında; "Çıkan haberler tamamen yanlış. Bu şekilde aktarılan bilgiler profesyonellik dışı, sorumsuz ve Kızılyıldız için zararlıdır. Bir kez daha Nikola Kaliniç transferi için resmi bir teklif almadığımızı açıklıyorum. Bizim, oyuncuya gelen teklifleri saklamamızı gerektirecek herhangi bir neden yok. Bu tarz haberler Sırp Milli Takımında bulunan Nikola Kaliniç için gereksiz ve rahatsız edici." dedi.

Kızılyıldız Başkanının yaptığı bu son açıklama, Fenerbahçe yönetimine herhangi bir fiyat indirimi için kapıyı tamamen kapattıkları şeklinde yorumlandı. Bu açıklamaların ardından Fenerbahçe yönetiminin Kaliniç transferinde nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder