18 Haziran 2011 Cumartesi

Şampiyon FENERBAHÇE ÜLKER!!

Bu akşamki maç öncesi yazdığım yazıyı şu sözlerle sonlandırmıştım. "Saldırın Forma için sizde savaşın, Şampiyonluk inanın şimdi çok yakın, Kupalar yükselecek ellerimizde: VURUN KIRIN PARÇALAYIN !"

Yukarıdaki taraftar tezahüratında ne yazıyorsa, bu akşam Abdi İpekçi parkelerinde de aynısı yaşandı. Sahada mücadele eden 12 cesur yürek, giydikleri kutsal forma için adeta rakibiyle savaşırcasına saldırdı. Çünkü sonuçta kazanılacağını ve o Şampiyonluk Kupasını müzemize getireceklerine inanmışlardı. Özelliklede Sinan Erdem'de son topta kaybedilen maçtan sonra, bu şampiyonluğa daha da inanmış bir oyuncu topluluğu vardı sahada. Bu sefer daha motive olmuş, rakibinin zaaflarını daha iyi çözmüş, hücumda daha düzgün oynayan ve birbirine her an moral veren bir kimliğe bürünmüştü Sarı-Lacivertli Formanın cesur yürekleri.

Maçın her anında rakibinin yaptığı hamlelere en doğru ve en yerinde hamlelerle karşılık verdik. Onların hücum anlayışlarına göre değil, kendi oyun anlayışımıza göre mücadele ettik. Mücadelenin son saniyesine kadar, beşinci maçta yaptığımız son saniye hatalarını bu maçta yaptık. Son 1 dakikaya yine 5 sayılık üstünlükle girdik. Fakat bu sefer daha önceki hataları yapmayıp, direk süreyi kullanmaya yönelik değil, sayıya ulaşmaya yönelik oynadık. Kısacası bu galibiyet için, rakibimizin hamlelerine karşı, sol ve sağ kroşelerle (üçlüklerle) karşılık verip potalarına sayıları bıraktık, rakibin direncini kırdık ve sahada her bölgede her eşleşmede rakibimizi parçaladık.

Sonunda da bir sezon boyunca emek harcayıp, çalıştığımız, tüm planları onun üzerine yaptığımız kupayı kazandık ve Kaptanımız Ömer Onan'ın ellerinde kaldırdık. Bu şampiyonluk ile son 5 sezondaki 4. Şampiyonluğumuzu kazandık ve bu son 5 sezonda Türk Basketboluna Fenerbahçe Ülker hegemonyasını kabul ettirdik. Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden 5 ana branştada sezonu şampiyonlukla tamamladık ve kırılması güçte bir rekora imza attık.

Fenerbahçe Ülker'in bu şampiyonluğu tüm camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun. Yeni sezonda büyük hedeflerle, yepyeni bir kadroyla Avrupa'yı inletmek için çalışacağız. Biz buna inanıyoruz ve gelecek sezonu iple çekmeye başladık bile...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder