1 Haziran 2011 Çarşamba

Finalde Derbi heyecanı yaşanacak!


Beko Basketbol Ligi'nde 2010/2011 sezonunun Finali belli oldu. Daha önceden finale çıkmayı garantileyen Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın finaldeki rakibi, Banvit'i seride 3-1 ile geçen Galatasaray Cafe Crown oldu. 21 yıl sonra finale kalmayı başaran Gs, bu başarısını kupayla taçlandırmak isteyecektir. Ama unutmasınlar ki karşılarındaki rakip, bu ligin en iyi kadrosuna sahip ve Euroleague tecrübesi fazlasıyla olan bir takım.

Final serisinde saha avantajı bizde olacak ve ilk iki maç kendi evimizde oynanacak. Bu iki maçtan alınacak iki galibiyet bizim için çok önemli olacak. Bu durumda final serisinde en büyük iş yine biz taraftarlara düşecek. Takımımızı 40 dakika hiç susmadan desteklemeliyiz. Rakibi baskı altına almayı başarmalı ve onları sahadan biz silmeliyiz. Eksiklerimiz olmasına rağmen sahaya çıkacak oyuncularımız Gs'ı yenmeye yetecek ve artacaktır bile.

Hatırlatmamı da yapayım: Final serisinin ilk maçı 4 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye Sinan Erdem'e davet ediyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder