30 Haziran 2011 Perşembe

Yüreğimizle oynadık mı; Bize "Kara dağ"lar dayanmaz


Potanın Perileri bugün Bayan Basketbol Tarihimiz adına, büyük bir başarıya imza attı. Ama daha sevinmek için çok erken.. Geçen sene Dünya Basketbol Şampiyonasında düştüğümüz hataya bu sene düşmeyelim. Bekleyelim Turnuva bisin, alacağımız derece bizim tarihimize yazılsın. Ondan sonra sevinç çığlıkları atalım. Hem bu sayede oyuncularımızın omuzlarına da ekstra bir yük bindirmemiş oluruz. Sevinmek için zamanımız çok uzun olucak. Bırakalım 3 gün erteleyelim sevincimizi. İnanın daha büyük bir mutluluk yaşatacak o zaman periler.

Bu akşamki maça gelicek olursak, inanılmaz 3 sayı yüzdesiyle oynadık. Avrupa Şampiyonasındaki en iyi yüzdemize ulaştık. Ve birde inanılmaz savunma yaptık. Sahada mücadele eden 12 kahramandan bazıları çok iyi hücum edemedi ama hepsi birden harika bir savunma yaptı. Turnuva'nın namağlup takımını ve üstelik 70 sayı ortalamayla oynayan bir takımı 44 sayıda tutmak, kolay kolay açıklanabilecek bir şey değil. Üstelik bizden "size" olarak çok daha iyi, uzunluk açısından hemen hemen her bölgemizde bizden uzun bir takıma karşı bunu başarmak inanılmaz. Bu başarının tek açıklaması: İNANÇ olabilir. Bençteki yedeğinden, teknik ekibine, malzemecisinden, sağlıkçısına kadar herkesin inanması. İşte zaferi getiren kritik kelime bu.

Bu büyük başarıya imza attıkları gibi, bu başarının üstüne çıkacakta yine oyuncularımız olacak. Daha henüz tarih yazmadık! Madalyayı alınca, işte o zaman Tarih yazacağız. Sadece biraz sabır. Sevinmek için çok zamanımız olacak zaten...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder