17 Haziran 2011 Cuma

Okur: "F.Bahçe Ülker'in şampiyon olmasını isterim"


NBA'de Utah Jazz forması giyen ve Fenerbahçeliliğiyle bilinen Milli Basketbolcumuz Mehmet Okur, Beko Basketbol Ligi Final serisiyle ilgili açıklamalar yaptı.
Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasındaki final serisi hakkındaki düşünceleri sorulması üzerine Okur, "Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Fenerbahçe Ülker'in şampiyon olmasını isterim. Fenerbahçe Ülker, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki 5. maçtan gerekli dersleri çıkarmıştır diye düşünüyorum. Ancak bu akşam zorlu bir maç onları bekliyor. Galatasaray taraftarı Abdi İpekçi Spor Salonu'nu dolduruyor ve güzel bir atmosfer yaratıyorlar. Bir maç daha uzayabilir ama Fenerbahçe'nin şansının yüzde 51 olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. kaynak: ntvspor.net
Her fırsatta Fenerbahçeliliklerini çekinmeden vurgulayan; Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, Semih Erden ve Ömer Aşık gibi oyuncularımızın, basketbolun en büyük platformu olan NBA'de boy göstermesi biz Fenerbahçe Taraftarları için ayrı bir mutluluk ve gurur. Mehmet'in bu açıklamaları bizlerin gururunu okşamadı da değil. Umarım en kısa zamanda sakatlığını atlatıp yeniden parkelere döner.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder