3 Haziran 2011 Cuma

Finalin basın toplantısı yapıldı


Beko Basketbol Ligi’nde Final Serisi öncesi Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız ile Galatasaray Cafe Crown’un antrenör ve oyuncuları Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda her iki takım oyuncuları ve koçları sağduyu mesajları verdiler. Bu kritik seri öncesi verilecek mesajlarda bir o kadar önemliydi. İki ezeli rakibin finalinde en büyük temennimiz tabiki de üzücü olayların yaşanmaması olacak. Deplasmana rakip takım taraftarları alınmıyacak ama, ev sahibi oynayan takımın taraftarlarına burda büyük iş düşüyor.

Bizler Fenerbahçe taraftarları olarak son yıllarda bu tür olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Salonlarda küfür etmemeye, sahaya yabancı madde atmama konusunda çok fazla yol katettik. Elbetteki bu bir DERBİ. Sinirler gerilebilir, fakat bu durumlarda sadece takımımızı desteklemeli ve rakibi ıslıklarla etki altına almalıyız. Sahaya yabancı madde atarak değil. Ben sinirlerin gerildiği zamanlarda Sinan Erdem'de kötü olayların yaşanacağını tahmin etmiyorum. Fakat aynı durum ne yazıkki Abdi İpekçi için geçerli değil gibi duruyor. Umarım Galatasaray Cafe Crown taraftarlarıda ortamı germeye yol açmadan sadece kendi takımlarını desteklerler.

Toplantıda Baş Antrenörümüz Neven Spahija ve Takım Kaptanımız Ömer Onan açıklamalar yaptılar.

Neven Spahija: "İyi bir antrenöre sahip takıma karşı oynayacağız. Ancak bütün zorlukların farkındayız ve takımımıza güveniyoruz. Özellikle final serisinde en üst seviyede oynamaya devam edeceğiz. Bir kez daha şampiyon olabilmek için en iyi oyunumuzu ortaya koyacağız” diye konuştu.

Ömer Onan: "Biz basketbol ailesinin mensupları olarak mutluyuz. Bu senenin hak eden iki takımı final oynuyor. Biz iyi bir seri yakaladık ve az maç kaybettik. Galatasaray Cafe Crown’da sezon boyunca iyi bir performans sergiledi. Final serisinde güzel maçlar izlettirmeye çalışacağız. Son yıllarda şampiyonluğun en büyük adayıyız. Sanki ilk kez şampiyon olacak gibi iyi oynamaya istekli olmaya çalışacağız. Sezon içerisinde büyük sakatlık sorunları yaşadık. Ancak biz elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz Galatasaray Cafe Crown’a da başarılar diliyorum. Basketbolseverlere iyi maçlar izlettireceğiz” diye konuştu.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder