13 Haziran 2011 Pazartesi

Bugün Şampiyonluk günü


Bu yılla beraber son 5 yılın finalisti, bu 5 yılda 3 kez mutlu sona ulaşmış ve 1 kez de elindeki şampiyonluğu çok tahlihsiz bir şekilde kaçırmış bir takımız. Şimdi ardarda gelen beşinci yılda 4. Şampiyonluk için sahaya çıkacak bu takım. Bu akşam Sinan Erdem öyle bir hale gelecek ki; Fenerbahçe karnavalı oluşacak 17.000 kişilik bu dev salonda. Taraftar daha günler öncesinden maçın biletlerini tüketti. Takım, son maçın verdiği rehavete kapılmadan tüm çalışmalarını aynı ciddiiyetle sürdürdü ve şu anda kampta. Salon, bir gelin edasıyla süslendi. Herşey hazırlandı. Sadece saatlerin 20:00'yi göstermesi bekleniyor. O saatte ne mi olucak; Fenerbahçe Ülker Şampiyonluk maçına çıkacak. Rakip ise ezeli rakibimiz Galatasaray Cafe Crown.

Bu akşam ki çok farklı bir atmosferde oynanacak. Çünkü Fenerbahçe Ülker taraftarının desteğiyle artı motivasyonla, Galatasaray Cafe Crown ise hem yenilirlerse serinin biteceğinin bilincinde ve serinin ilk iki maçında toplam 43 sayı fark yedikleri bir salonda, coşkulu bir taraftarın önünde oynamanın verdiği tedirginlik, stres ve gerilim ile sahaya çıkacak. Bizim oyuncularımız sene başından beri gösterdiler ki; bu maça son maç havasıyla çıkmayacaklar. Bu maçın derbi olduğunun ve en önemliside final serisinde olduğumuzun bilincindeler. Buralarda yapılacak en ufak laubaliliğin şampiyonluğu geciktireceğinin bilincindeler. O nedenle bu akşamda son dakikaya kada savaşan, topu kapmak için elinden gelen mücadeleyi gösteren, rakibini asla küçüğmsemeyen bir Fenerbahçe Ülker izleyeceğiz.

Vee bizler.. Salondaki 17000 kişi.. Sonuç her ne olursa olsun.. 20 sayı önde de olsak, 20 sayı geride de olsak takımımıza, maçın sonuna kadar tüm desteğimizi vereceğiz. Şunu unutmayalım, taraftar maçı bırakırsa, sahadaki oyuncuda oyunu bırakır. Bu psikoloji böyledir. Bizler Fenerbahçe taraftarı olarak maçı alacak ve takımımızla bu kupayı bu akşam kaldıracağımıza inanıyoruz.

O zaman uzun lafın kısası; Haydi, Sarı-Lacivert için atan kalpler! 5'te 5 için sizler televizyon başında bizler salonda bu coşkuyu hep beraber yaşamaya... "Şampiyon Fener" sesleriyle bir kez daha coşmaya, yaşadığımız ili, ilçeyi, mahalleyi sabaha kadar uyutmamaya.. Bir SPOR KULÜBÜ'nün tarihi başarısıyla coşmaya.. Son 5 yılda 4. Şampiyonluğu kutlamaya Hazır olun!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder