7 Haziran 2011 Salı

İkinci maçı tribünden izleyenler

Dün gece Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown Final serisi 2. maçında salonda bir çok tanıdık isim takımımızı destekledi. Başta Büyük Fenerbahçe'nin Büyük Taraftarı üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için 15.500 kapasiteli Sinan Erdem Spor Salonu'nu tıkabasa doldurdu.

Tribünlerdeki binlerce taraftarın arasında takımımıza destek veren yakından tanıdığımız isimlerde vardı. İlk olarak son 2 yıldır Fenerbahçe Acıbadem'de oynayan, takımımızın Kaptanlığını yapan ve bu sezon sonunda Azerbaycan'a transfer olan Kaptanımız Natasa Osmokrovic ve Oğlu, yine Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımızın genç yıldızı Yağmur ile birlikte tribünde Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımıza destek verenler arasındaydı.

Fenerbahçeliliğiyle bildiğimiz ve bir dönem Kulübümüzde Yöneticilikte yapmış olan Usta Gazeteci ve Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar'da dün geceki maçta salonda takımımıza destek verenler arasındaydı. Mücadeleyi Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz ile birlikte locadan takip eden Uğur Dündar, maç boyunca takımımıza alkışlarla destek verdi.

Takımımızın en tecrübeli Türk oyuncusu olan ve taraftarımızında sevgilisi Mirsad Türkcan sakatlığı nedeniyle kapattığı sezonda, Final serilerinde salona gelerek arkadaşlarına destek verenler arasında yer alıyor. Tecrübeli oyuncumuz maçı salondan takip ederek arkadaşlarınada moral verdi. Ayrıca sakatlıkları bulunan Kinsey, Can Maxim ve Vidmar'da maçı salonda izleyen oyuncularımızdı.


Ve gecenin son misafirleride Fenerbahçeliliğiyle tanıdığımız ve NBA'de Orlando Magic forması giyen Milli Takım Kaptanımız Hidayet Türkoğlu ve geçen sene takımımızdan NBA'e giden ve Cleveland Cavaliers forması giyen Milli Basketbolcumuz Semih Erden'di. Her iki Milli Oyuncumuzda salonda Sarı-Lacivertli renkleri desteklediler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder