19 Temmuz 2013 Cuma

Zoric için son teklif yapıldı, anlaşma çok yakın


Fenerbahçe Ülker'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Basketbol otoriteleri arasında pazar günü coach Zeljko Obradovic'in İstanbul'a dönmesiyle görüşülen isimlerle teker teker imzaların atılmaya başlanacağı ve resmi açıklamaların yapılacağı konuşuluyor. Sarı-Lacivertli Ekibimizin transfer gündeminin ön planında ise iki oyuncu bulunuyor; Luka  Zoric ve Nemenja Bjelica. Her iki oyuncuda Obradovic ile çalışmak istediklerini ve Fenerbahçe Ülker'e gelmeye sıcak baktıklarını net bir şekilde ifade etmişlerdi.

Her iki oyuncununda şu anki kulüpleriyle olan sözleşmeleri devam ettiği için öncelikle buy-out ücreti konusunda her iki kulüple anlaşılması gerekiyor. Bugün Luka Zoric'in transferi ile ilgili Malaga'nın yerel basınında önemli bir haber çıktı. Fenerbahçe Ülker, Malaga takımına son teklifini 900.000 € olarak iletti. Daha önce ilk teklif olarak 650.000 € önerilmiş, ardından bu fiyat 850.000 €'ya yükseltilmiş ancak Malaga kulübü bu teklifleri kabul etmemişti.

Malaga yönetiminin, Fenerbahçe Ülker'den gelen 900.000 €'luk teklifi kabul ettiği belirtildi. Ancak ücretin düz 1.000.000 € olmasını isteyen yöneticiler, Fenerbahçe Ülker'e sezon içerisinde kazanılacak lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası ile Euroleague'de Final-Four oynanması durumunda bonus olarak 100.000 € ödenmesini talep etti. Malaga kulübünün bu teklifi karşısında iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Bu hafta sonu görüşmelerin neticelendirilmesi ve hafta içerisinde resmi imzaların atılması bekleniyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder