15 Temmuz 2013 Pazartesi

Bojan Bogdanovic: "Zeljko Obradovic için oynamak istiyorum"


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yıldız ismi Bojan Bogdanovic, bugün Mostar basınına açıklamalarda bulundu. 

Son iki sezondur Fenerbahçe Ülker forması giyen ve bir sezon daha kontratı bulunan Hırvat forvetin geleceği, bu yaz döneminin en çok konuşulan konularından biriydi. Bu sezon için sözleşmesinde NBA'e çıkış maddesi bulunan ve NBA'de haklarını elinde bulunduran Brooklyn Nets'in de kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği yıldız oyuncu, Zeljko Obradovic'in takımın başına geçmesiyle kararını takımda kalma yönünde kullanmıştı.

Bojan bugün yaptığı açıklamalarda ise hem NBA süreciyle ilgili hemde Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bojan'ın yaptığı kısa açıklamalar şu şekilde:

"Finansal anlaşma ve Fenerbahçe’ye ödenecek olan bonservis ücreti Avrupa’da kalmam için ana neden değildi. Zeljko Obradovic için oynamak istiyorum ve Avrupa’dan ayrılmadan önce kupalar kazanmak istiyorum. 1 ya da 2 sezon içinde NBA'e gidip gitmeyeceğim kesin değil ancak önümüzdeki sezon Fenerbahçedeyim."

Fenerbahçe Ülker yönetimi, Hırvat yıldızın sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmak içinde girişimlere başladı. Bogdanovic'e ücreti iyileştirilmiş, yeni 3 yıllık sözleşme öneren Sarı-Lacivertli yönetim, imzalanacak yeni sözleşmenin her sezonuna NBA'e çıkış hakkı da ekledi. Bojan, sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili olarak; "Türkiye'de sözleşme uzatıp kalmaya karar vermeden önce bir kaç detayı konuşuyoruz." dedi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder