18 Temmuz 2013 Perşembe

Bojan Bogdanovic oylarınızı bekliyor


Euroleague resmi internet sitesi, her sezon sonu yaptığı video oylamasını 2012/2013 sezonunun sonunda da gerçekleştirdi. Sezon boyunca Euroleague'de oynanan maçlarda yapılan blok, smaç, son saniye basketleri vb. basketbolun güzelliklerini yansıtan hareketleri kategorize edip, taraftarların beğenisine sunuyor.

Bu yıl düzenlenen oylamada "Sezonun En iyi son saniye basketi" kategorisinde Fenerbahçe Ülker'in yıldız ismi Bojan Bogdanovic'te yer alıyor. Turkish Airlines Euroleague Top 16 serisinde İsrail deplasmanında Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker'de, ilk periyodun bitimine saliseler kala Bojan Bogdanovic'in orta sahadan potaya gönderdiği top panyaya çarpıp basket olmuş ve Sarı-Lacivertli Ekibimiz ilk çeyrek skorunu 23-21'e getirmişti. Bojan'ın attığı bu şık basket, Euroleague tarafından basketbol severlerin beğenisine sunuldu.

Bojan'a oy vermek için aşağıdaki basit adımları takip edebilirsiniz;

- Öncelikle oylama sayfasına erişmek için TIKLAYIN
- Açılan sayfada Bojan'ın videosu 9. sırada yer alıyor. Dokuzuncu sıradaki videoya ulaştıktan sonra videonun sağ üst köşesinde yazan "Vote for this video" yazısına tıklayıp oyunuzu kullanabilirsiniz.

** Euroleague.net'teki oylamaya her 24 saatte bir tekrar oy verebilirsiniz.

Oylarınızda Euroleague'de sezonun en iyi son saniye basketini Bojan Bogdanovic'e kazandırabilirsiniz. Geçtiğimiz sezon Euroleague'de ayakta kalan tek oyuncumuz olan Bogdanovic oylarımızı bekliyor...


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder