13 Temmuz 2013 Cumartesi

Kaptan 2 yıl daha Fenerbahçe'de, sıradaki isim İzzet Türkyılmaz


Fenerbahçe Ülker'de yeni sezon öncesi transfer hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Obradovic'in transferler konusunda tüm yetkiyi üzerine almasıyla Avrupa'da birçok yıldız isimle transfer görüşmeleri sürdürülüyor. Listenin başında ise İspanya'da Bilbao forması giyen Nemanje Bjelica var. Yabancı transferinde bu gelişmeler yaşanırken iç transferde ise sözleşmesi sona eren takım kaptanı Ömer Onan ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Obradovic'in de onay vermesiyle 2006 yılından bu yana Sarı-Lacivertli formayı giyen 35 yaşındaki tecrübeli Basketbolcu ile yeni sözleşme imzalandı. Ömer Onan, özellikle kötü geçen son iki sezonda ortaya koyduğu basketbol ile eleştiri oklarının hedef olmuştu.

Milli Basketbolcu, Fenerbahçe Ülker forması altında 4 lig şampiyonluğu ( 2006-07, 2007-08, 2009-10, 2010-11), 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu (2010, 2011, 2013) ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası (2007) sevinci yaşadı.

İmzaların atılmasının ardından Basketfaul sitesine konuşan Ömer; "Kulübümde kaldığım için elbette çok mutluyum. Geçmiş yıllarda kaçırdığımız hedefleri bu sezon Obradovic ile yakalamaya çalışacağız. Obradovic herkes üzerinde çok etkili bir isim." dedi.

İç transferde Fenerbahçe Ülker'in gündeminde olan bir diğer isim ise Bandırma Banvit forması giyen 1990 doğumlu İzzet Türkyılmaz. Türk basketbolunun gelecekteki önemli isimleri arasında gösterilen İzzet'in transferinde de mutlu sona yaklaşıldığı ifade edildi. İzzet ile her konuda anlaşan Fenerbahçe Ülker, oyuncunun kulübü Banvit ile görüşmelere devam ediyor. İzzet transferinin önümüzdeki hafta içi sonlandırılması ve resmen açıklanması bekleniyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder