1 Ağustos 2014 Cuma

Fenerbahçe Ülker'in hazırlık kamp programı açıklandı


Fenerbahçe Ülker'in yeni sezon açılışı ve hazırlık maçlarının programı, kulübün resmi internet sitesinden açıklandı. Yapılan açıklamaya göre; Sarı-Lacivertli takım; Ağustos ayının son haftasında, milli takımlarda forma giyen oyuncularının dışında, sağlık kontrolleri için toplanacak ve 1 Eylül'de antrenmanlara başlayacak.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da başlanacak olan antrenmanlara daha sonra Fenerbahçe SK Resort & Sport Topuk Yaylası Tesislerinde devam edilip edilmeyeceği henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz sezon başında hazırlık kampı için gidilecek denilen Topuk Yaylası'na gidilmemiş ve hazırlıklar İstanbul'da devam ettirilmişti.

Sarı-Lacivertli Ekip, antrenman döneminin ardından ilk olarak 18-21 Eylül tarihlerinde Hırvatistan'ın Zadar kentinde düzenlenecek hazırlık turnuvasına katılacak. Zadar Turnuvası'nda karşılaşmalar, 10.000 seyirci kapasiteli Kresimir Cosic Salonu'nda oynanacak. Zadar Hazırlık Turnuvası'na katılacak takımlar, oluşan gruplar ve maç takvimi ise şöyle:

Gruplar:
A Grubu: Fenerbahçe Ülker, Zadar, Darüşşafaka Doğuş
B Grubu: Cedevita Zagreb, Brose Baskets Bamberg, Galatasaray

Fikstür:
18.09.2014 Fenerbahçe Ülker - Zadar
20.09.2014 Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka Doğuş
21.09.2014 Final ve Klasman Maçları

Zadar'daki turnuvanın ardından Fenerbahçe Ülker, 23-26 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek Rixos Cup'ta mücadele edecek. Rixos Cup'a katılacak takımlar, oluşan gruplar ve maç takvimi ise şöyle:

Gruplar:
A Grubu: Anadolu Efes, Olimpiakos, Unicaja Malaga
B Grubu: Fenerbahçe Ülker, CSKA Moskova, Kızılyıldız

Fikstür:
24.09.2014 Fenerbahçe Ülker - Kızılyıldız
25.09.2014 Fenerbahçe Ülker - CSKA Moskova
26.09.2014: Final ve Klasman Maçları

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder