31 Temmuz 2014 Perşembe

Fenerbahçe'den Bojan Bogdanovic'e teşekkür


Geçtiğimiz 3 sezon boyunca Fenerbahçe Ülker forması giyen, bu süre boyunca 1 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu kazanan Hırvat yıldız Bojan Bogdanovic gelecek sezondan itibaren NBA takımlarından Brooklyn Nets'e transfer olmuştu. Geçtiğimiz günlerde remi olarak açıklanan bu transferin ardından Bojan Bogdanovic'in 3 yıllık Fenerbahçe Ülker kariyeri de son bulmuş oldu. Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yayınladığı bir mesajla, 3 sezon boyunca formasını başarıyla terleten ve taraftarlarında büyük sevgi gösterdiği Bojan Bogdanovic'e teşekkür etti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Teşekkürlerimizle...

Fenerbahçe Ülker formasını üç sezon boyunca terleten ve takımımızın başarısı için özveriyle mücadele eden Hırvat yıldız Bojan Bogdanovic, kariyerine NBA takımlarından Brooklyn Nets’te devam edecektir.

Sarı lacivertli forma altında bir Lig şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası şampiyonluğu, bir de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu gören Bojan Bogdanovic’e bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine sonsuz başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder