26 Ağustos 2014 Salı

Fenerbahçe Ülkerli oyunculardan "Süper Kupa" tebriği


Futbolda yeni sezonun startı bu gece oynanan Süper Kupa maçıyla yapıldı. 2014 TFF Süper Kupa maçında geçtiğimiz sezonun Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası sahibi Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçtan elde edilecek gelirin tamamının geçtiğimiz aylarda Soma'da yaşanan madem faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine bağışlanacak olan Süper Kupa maçında Türk Futbolunun iki çınarı karşı karşıya gelmiş oldu. Normal süresi ve uzatmaların 0-0 sona erdiği final maçında kazananı seri penaltı atışları belirledi. Penaltılarda ezeli rakibine 3-2'lik skorla üstünlük sağlayan Fenerbahçe, 2014 TFF Süper Kupanın sahibi oldu.

Fenerbahçe Futbol Takımının kupayı kazanmasının ardından Fenerbahçe Ülkerli yeni, eski ve mevcut kadrodaki birçok oyuncu kulübün futbol branşında elde ettiği bu başarıyı kutladı. Kişisel sosyal medya hesapları aracılığı ile Kenan Sipahi, Berk İbrahim Uğurlu, Jan Vesely, Emir Preldzic ve Bojan Bogdanovic, Sarı-Lacivertli Ekibin kupa zaferine ortak oldu.

Fenerbahçe Ülker'in bu sezon ki yeni transferlerinden Jan Vesely, bugün takımla birlikte çıktığı ilk idmanın akşamında kulübün futbol takımının zaferine tanık oldu. Karşılaşmayı evindeki televizyondan takip eden Çek yıldız, penaltı atışlarının tamamlanmasının ardından futbolcuların sevinç görüntülerinin yer aldığı bir fotoğraf paylaşarak; "Tebrikler Fenerbahçe Futbol Takımı" notunu takipçileri ile paylaştı. 

Resmin yüksek boyuttaki halini görmek için üzerine tıklayınız
Fenerbahçe Ülker'den bu yaz döneminde ayrılarak NBA takımlarından Brooklyn Nets'e transfer olan Hırvat yıldız Bojan Bogdanovic'de Fenerbahçe'den kopamadı. Milli Takım ile kampta olan yıldız basketbolcu Fenerbahçe'nin futboldaki Süper Kupa zaferini kendi instagram sayfasından paylaştığı fotoğraf ile kutladı. Fotoğrafın altına "Şampiyon! En Büyük Fener" yazan Hırvat oyuncu kalbinin Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarıyla birlikte attığını bir kez daha göstermiş oldu.

Resmin yüksek boyuttaki halini görmek için üzerine tıklayınız
A Milli Basketbol Takımımızın Dünya Kupası kadrosunda yer alan ve kampta olan başarılı oyuncumuz Emir Preldzic'de her zaman olduğu gibi, kulübün farklı bir branşında elde edilen başarıları kutlamaya devam etti. Kişisel instagram sayfasından Fenerbahçeli futbolcuların maç öncesi çekildikleri bir fotoğrafı paylaşan Emir, kulübün Süper Kupa zaferine ortak oldu.

Resmin yüksek boyuttaki halini görmek için üzerine tıklayınız
Fenerbahçe Ülker'in genç oyuncularından Kenan Sipahi, kişisel twitter hesabı üzerinden paylaştığı "Her zamanki gibi ŞAMPİYON FENERBAHÇE" yazısı ile kupa zaferine ortak olurken, Berk İbrahim Uğurlu da yine kendi twitter hesabından paylaştığı "Şampiyon  Fener En Büyük Fener" notu ile bu sevince ortak oldu.

Fenerbahçe SK Erkek Basketbol Takımımızdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Özokur'da maçın ardından Bonaparte'nin "Tarih kazananları yazar" sözünü paylaşarak camianın kupa sevincine ortak oldu.

Biz de Fenerbahçe Ülker Basket Ekibi olarak, Fenerbahçe Futbol Takımının ezeli rakibini yenerek 3. kez elde ettiği Süper Kupa zaferini kutluyor, kupa ile başlayan sezonun kazanılacak nice kupalar ile tamamlanmasını diliyoruz...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder