6 Ağustos 2014 Çarşamba

İzzet ve Semih de yeni sezon hazırlıklarına başladı


Fenerbahçe Ülker'de yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmaları sona yaklaşırken, bir yandan da oyuncu inisiyatifi ve koç Zeljko Obradovic'in isteği doğrultusunda yeni sezon öncesi bireysel antrenmanlar başladı. 2014 Dünya Şampiyonası için Milli Takımlarında bulunan oyuncular kendilerini şampiyonaya hazırlarken, turnuvada yer almayacak olan yerli oyuncular ise bireysel antrenmanlarına bu hafta başı itibariyle başladı.

Fenerbahçe Ülker'de yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk olarak parkeye inen isim, yeni transferlerden Can Altıntığ olmuştu. Pazartesi günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Metro Enerji Spor Salonu'nda bireysel oyuncu antrenörü ile şut çalışmalarına başlayan Can'ın, çalışmasının kısa bir bölümü takımın resmi instagram hesabından da paylaşılmıştı.


Can Altıntığ'ın ardından 5 Ağustos Salı günü genç oyunculardan İzzet  Türkyılmaz yeni sezon öncesi bireysel antrenmanlara başlayan ikinci isim oldu. Geçtiğimiz sezon takıma dahil olan ancak coach Obradovic'den fazla forma şansı alamayan genç oyuncu yeni sezona daha hazır ve koçun beklentilerini karşılayacak şekilde girmek istiyor. Bu nedenle bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde ağırlık ve şut çalışması yapan İzzet, yeni sezonu erken açan isimlerin başında geliyor..


Fenerbahçe Ülker'de son olarak parkeye inen isim yeni transfer Semih Erden oldu. 2010 yılında NBA'e giderek ayrıldığı Fenerbahçe Ülker'e 4 yıl sonra tekrardan dönen başarılı pivot, yeni sezona kendisini en iyi hazırlayan oyuncuların başında geliyor. Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması ile kötü bir sezon geçiren ve basketboldan uzaklaşan başarılı oyuncu, kadro dışı kaldıktan sonra hırs yapmış ve sezonun geri kalan kısmında çalışmalarını aksatmadan devam ettirmişti. Yaz dönemini de aktif dinlenme ile geçiren ve çalışmalarını aksatmayan başarılı oyuncu, Fenerbahçe Ülker'e transferinin resmen açıklanmasının ardından çalışmalarına takımın tesislerinde devam ediyor.


Fenerbahçe Ülker, Milli Takımlarda oynayan oyuncuların dışında Ağustos ayının son haftasında sağlık kontrolleri için toplanacak. Sağlık kontrollerinin ardından ise takım halinde çalışmalar 1 Eylül itibariyle coach Zeljko Obradovic yönetiminde başlayacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder