3 Ekim 2012 Çarşamba

Basın Odası: Olin Edirne - Fenerbahçe Ülker


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın, Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu 2. maçında karşılaştığı Olin Edirne maçının ardından Baş antrenörümüz Simone Pianigiani ve karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen Emir Preldzic maç sonu basın toplantısına katıldı.

Baş antrenörümüz Simone Piangiani, “Fenerbahçe Ülker, bildiğimiz Fenerbahçe Ülker ve Avrupa’nın da en önemli ekiplerinden birisi. Önemli olan Avrupa’nın en önemli liglerinden birinde mücadele ediyor olmak. Herkesin bildiği gibi takım şuan tam form tutmuş değil. Önemli olan Turkish Airlines Euroleague’e kadar hazır olmak. Bizim için önemli olan takım mantalitesini oturtmak. O maçın içinde her gün daha iyiye gitmek. Her antrenmanda ya da maçta daha iyiye gidecek şekilde olmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe kulübüne, taraftarına ve renklerine de yakışan bu olacaktır. Biz maçın son 5 dakikasında maçı kaybettik. İniş ve çıkışlarımız oldu. Her gün daha iyiye gitmek için inşa ediyoruz” dedi.

Yarın karşılaşacağımız Galatasaray Medical Park maçı ile ilgili de görüşlerini belirten Pianigiani; “Galatasaray Medical Park bizden daha çok hazırlık maçı oynadı ve daha hazır durumda. Her antrenmanda %100'ümzü vermek bizim için en önemlisi. Oyuncularımız fizik olarak hazır değilse de %100 savaşacaktır. Maçın öneminin de farkındayız. %100’ümüzü sahaya ortaya koyacağız. Önemli olan da oyuncuların ne kadar kendilerini ortaya koyuyor olmasıdır. Galatasaray Medical Park ile oynayacağımız maç çok önemli. Turkish Airlines Euroleague maçları öncesinde oyuncuların performansını görmek açısından da test maçımız olacaktır” açıklamasında bulundu.

Karşılaşmayı 6 sayı - 4 ribaund - 9 asist ile tamamlayan ve maçın en değerli oyuncusu seçilen Emir Preldzic ise, “Öncelikle takım arkadaşlarımı ve ekibimizi tebrik ediyorum. Çok da iyi bir maç oynamadık. İniş ve çıkışlar yaşadık. Özellikle de savunma anlamında. Ama sezonun başındayız. Başarmamız gereken çok ciddi maçlar olacak” diye konuştu

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder