3 Ekim 2012 Çarşamba

Basın Odası: Fenerbahçe Ülker-Erdemir


Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu ilk maçından sonra Baş antrenörümüz Simone Pianigiani ve oyuncumuz Kaya Peker maç sonu basın toplantısına katıldı.

Takım olarak hazırlık aşamasında olduklarını kaydeden Baş antrenörümüz Simone Piangiani, “Takım olarak hazırlıklara geç başladık. Batiste ve Andersen’in takıma geç katılması da dezavantaj. Bugün oyuncularımdan beraber hücum ve savunma yapmalarını istedim. Başta hazır değildik ama sonrasında dakika dakika ağırlığımızı koyduk. Bu daha ilk basamak. İyi de oldu. Bundan sonra daha da iyi olacağız” dedi.

Mücadeleyi 3 sayı - 2 ribaund - 1 asistle tamamlayan tecrübeli oyuncumuz Kaya Peker ise “Sezonun ilk resmi maçıydı ve önemliydi. Savunmada çok sayı yesek bile oyun başında bir aylık dönemde özellikle savunmada çok çalıştık. 8 sayı geriye düşsek de maç içerisinde kalitemizi ortaya koyduk ve hızlı hücumlarla farklı kazandık. Olin Edirne karşısında aynı ciddiyetle oynamalıyız. Yarın ki maçı kazansak bile son günkü Galatasaray Medical Park maçı bambaşka. Ama biz üçte üç yaparak kupada finale kalmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder