13 Eylül 2012 Perşembe

Pianigiani: Taraftarımızı mutlu edecek işler başaracağız


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın başantrenörü Simone Pianigiani dün akşam oynanan Fenerbahçe Ülker-Montepaschi Siena maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. PalaEstra Arena'daki basın toplantı odasında gerçekleştirilen basın toplantısında Pianigiani Fenerbahçe Ülker'deki hedeflerinden ve takımla ilgilis son durumlardan bahsetti.

"Yeni takımım Fenerbahçe Ülker ile ilk maçımı eski takımıma karşı oynamak harika bir şey. Ben bu yaz Milli Takım'dan sonra takıma katıldım. Fenerbahçe şu anda sadece bir grup. Milli Takımdan dönen oyuncularımızı bekliyoruz. Onlarda aramıza katıldığında bir takım olmaya çalışacağız. Çalışıp Ekim ayına hazır olacağız. Eğer bir coach iseniz, sizden her zaman büyük beklentiler vardır. Türkiye Ligi'nde biz şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Euroleague biraz riskli. Çünkü grubumuzda Real Madrid, Panathinaikos ve Khimki gibi üç üst düzey Avrupa takımlarına karşı oynayacağız. Ayrıca eleme turundan gelecek olan takım Unics Kazan yada Cantu'da olabilir. İşimiz kolay olmasa da taraftarı mutlu edecek işler başaracağımızdan eminim."

Bojan Bogdanovic ile ilgili çıkan transfer haberlerine ise; "Bogdanovic ve Malaga? Dürürst olmam gerekirse İspanyol medyasını okumuyorum. Benim İtalya basınını okumaya bile zamanım yok. Ben mevcut kadromuzdan dolayı çok mutluyum. Kadromuz çok güçlü ve Türk çekirdeğimizde aynen öyle. Bogdanovic bizimle kalacak. Bojan bizim kadromuzun oyuncusu." dedi.

Fenerbahçe Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Kemal Dinçer ise maçtan önce Sportando Basket'ten Emiliano Carchia'ya kısa bir röportaj verdi. Dinçer; Bogdanovic'in transfer durumundan takıma yapılabilecek olası transferlere kadar açıklamalarda bulundu. Kemal Dinçer'in yaptığı açıklamalar ise şöyle:

"Bogdanovic bizimle mutlu ve Malaga’dan bir teklif gelmedi. Eğer Bogdanovic bizden ayrılmak isterse bu ancak NBA için olabilir. Yeni bir transfer için acelemiz yok. 5-6 maç oynayıp hangi pozisyonda zayıfsak oraya bir takviye yapabiliriz. Yeni gelen oyuncu altıncı yabancı olduğunu ve sadece Euroleague’de forma giyebileceğini bilmeli. Papaloukas da opsiyonlarımızdan biri ama görmek istiyoruz. Transfer yapacağımız kesin değil."

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder