23 Eylül 2012 Pazar

Pianigiani: “Çalışma ve kondisyonumuz için çok verimli geçti”


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş antrenörü Simone Pianigiani, Takımımızın Ankara’da katıldığı hazırlık turnuvasının, oynanan maç ve alınan sonuçlardan ziyade; çalışma ve kondisyon için çok verimli geçtiğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Baş antrenörü Simone Pianigiani, Resmi İnternet Sitemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Takımı daha da iyi tanımak için güzel bir fırsat oldu. Kendimizi görebildik. Tam bir takım olarak üst üste 3 maç oynadık. Her antrenman ve her maç bir tecrübedir.  Hem birbirimizi daha iyi tanımak ve takımın durumunu görmek, hem de yeni bir adım atmak için. Çok yeniyiz ve henüz sistemin tam anlamıyla oturması için zaman var. Güzel olan şey ise, her gün her oyuncu bir adım atarak bu sistem için kendini geliştiriyor. Elimizdeki zamanı verimli kullanarak her şeyi oturtmamız gerek. Turnuva bizim için ekstra bir antrenman ve hazırlık oldu. Sonuç ve maçlardan çok bizim çalışma ve kondisyonumuz adına çok verimliydi. Bir oyuncumuz eksik, Batiste ve Oğuz’un da hafif sakatlıkları var. Herkes bir araya gelince çok güçlü olacağız."

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder