10 Eylül 2012 Pazartesi

Hazırlık maçı: Virtus Roma 74-82 Fenerbahçe Ülker


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını İtalya'da Virtus Roma ile dün gece oynadı. Yeni transferlerimiz, Bo McCalebb, Romain Sato, Mike Batiste ve Barış Ermiş'in de süre aldığı karşılaşmadan takımımız 82-74'lük galibiyetle ayrıldı. Takımımızda en skorer isim 16 sayıyla oynayan yeni transferimiz Bo McCalebb oldu. Karşılaşmanın İtalya'da yayınlanmamasından dolayı internet üzerinden de maçı izleme imkanımız olmadığından bu maçta oyuncularımızın sadece istatistiklerini sizlerle paylaşabiliyoruz. 

Dün gece oynanan karşılaşmada takımımızda genç oyuncular; Metecan Birsen, Berk Uğurlu, Mehmet Şanlı ve Mehmet Alemdaroğlu'da süre aldı.

Virtus Roma karşısında oyuncularımızın skor dağılımı ise şöyle oluştu;  Bo McCalebb 16, Ömer Onan 7, Barış Ermiş 5, Romain Sato 15, Kaya Peker 11, Oğuz Savaş 14, Metecan Birsen 2, Mile Batiste 12.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ikinci hazırlık maçını 12 Eylül Çarşamba günü Montepaschi Siena ile yapacak. Bu karşılaşmada coach Simone Pianigiani takımın başında ilk kez yer alacak. Ayrıca bu karşılaşma coach Pianigiani, oyuncular Bo McCalebb ve David Andersen içinde Siena'ya veda maçı olacak. Karşılaşmanın yayını ile ilgili henüz net bir bilgi yok.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder