26 Aralık 2011 Pazartesi

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Konya’da


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızında yer alacağı Spor Toto Türkiye Kupası Final Grubu maçlarının oynanacağı tarih ve il açıklandı. Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili bugün bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Türkiye Kupası’nın final grubu maçları 15-19 Şubat 2012 tarihleri arasında Konya’da oynanacak. Konya’daki maçlara Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız sezon öncesi, 6-8 Ekim 2011 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Maçları B Grubunu lider olarak tamamlamış ve Final Grubuna katılma hakkı elde etmişti. Eleme Grubu ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediye ile karşılaşan takımımız sahadan 77-82 galibiyetle ayrılmıştı. İkinci gün maçında Tofaş'la karşılaşan Sarı-Lacivertli oyuncularımız rakibini 88-65 mağlup ederek ikide iki yapmıştı. Grubun son maçında ise Olin Edirne ile karşılaşan takımımız, bu maçı da 83-57 kazanmış ve grubu namağlup lider olarak tamamlamıştı.

Geçtiğimiz yıl Spor Toto Türkiye Kupası'nda Finale kalan takımımız, Beşiktaş'ı, Kayseri'de oynanan maçta 81-72 yenmiş ve turnuvayı "Şampiyon" olarak tamamlamıştı. Sarı-Lacivertli Ekibimiz bu sezon "son şampiyon" ünvanını korumak ve Türkiye Kupası'nı bir kez daha kazanmak için 8'li finallerde mücadele edecek.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın şimdiden mücadele etmeyi garantilediği Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Final Grubu maçları 7-11 Mart 2012 tarihleri arasında Antakya (Hatay)'da oynanacak. Maçlara Antakya Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilk devreyi, ilk 8 içinde bitiren takımların katılacağı Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda yer alacak olan takımlar, 31 Aralık Cumartesi günü TKBL’de oynanacak 11. hafta maçları sonunda tam olarak belirlenecek.

Erkekler ve Kadınlar Spor Toto Türkiye Kupası maçları Sports TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Spor Toto Türkiye Kupası’nda kura çekimlerinin gerçekleştirileceği, maç programlarının belirleneceği ve kupalar ile ilgili detaylı bilgilerin verileceği basın toplantıları maçların başlamasına bir hafta kala düzenlenecek. Basın toplantılarının tarihleri ile ilgili bilgiler, ilerleyen günlerde açıklanacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder