14 Aralık 2011 Çarşamba

Tomas, Bilbao maçında sahaya çıkabilir


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın önemli oyuncularından Marko Tomas, sezon öncesi Milli Takım Kampında sakatlanmış ve bu sezon takımımızla hiçbir lig ve Avrupa Kupası maçına çıkamamıştı. Üç haftadan beri düz koşulara başlayan ve sakatlığı hızla geçen Marko, son bir haftadır takımla antrenmanlara ve beşe beş çalışmalara da katılmaya başlamıştı. Şu anda sakatlığının tamamen geçtiği sadece maç kondisyonunun takım arkadaşlarından biraz geri olduğu söylenen Tomas, yarın oynayacağımız kritik Bizkaia Bilbao maçında sahaya çıkabilir.

Bu akşam Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapılacak olan antrenmanın ardından Tomas'ın yarın akşamki maçta forma giyip gyemeyeceği netleşmiş olacak. Daha önce Marko'nun haftaya deplasmanda oynayacağımız olan Bennet Cantu maçında takımda yer alacağı söylenmişti. Fakat düzenli olarak antrenmanlara katılan ve kendisine verilen tedavi programını hiç aksatmayan Tomas'ın yarın akşamki maçta bile oynayacak düzeye geldiği söyleniyor.

Uzun bir aradan sonra takıma dahil olaracak olan Tomas, Sefolosha'nın yokluğunda takımımızın Ömer Onan ile birlikte en önemli savunma silahı konumunda. Ayrıca hücum gücüde gayet yüksek olan Tomas'ın oynaması durumunda Bizkaia Bilbao maçında daha da avantajlı duruma geçeceğimiz kesin. Ama önemli olan Marko Tomas'ın basketbola nasıl dönüş yapacağı? Şu anda en çok merak edilen soru bu!! Umuyorum ki bu sakatlığın izlerini üzerinden atmış ve sezona hazır bir başlangıç yapar..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder