9 Aralık 2011 Cuma

Mrsic: "Giderek en iyi noktaya yaklaşıyoruz"


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın eski oyuncusu ve şu anki Takım Menajeri Damir Kaan Mrsic, SLUC Nancy maçı sonrası takımımızın Euroleague'deki mücadelesini, şu anki durumunu ve sakat olan oyuncularımızın son durumları hakkında bilgiler verdi.

Euroleague'de oynanan son maçları ve takımımızın bu maçlarda gösterdiği performansı değerlendirerek sözlerine başlayan Damir Mrsic, “Sezon başındaki sıkıntıları atlattık. Çok formdayız. Yine eksiklerimiz var, bu takımın tam kapasitesi bu değil. Ama giderek en iyi noktaya yaklaşıyoruz. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağız. Kalan iki maçımızı da galip bitirmek istiyoruz. Çünkü önce sahamızda Bilbao, ardından deplasmanda Cantu karşısında elde edilecek sonuçlar, şu anda bulunduğumuz liderlik koltuğunda ilk turu bitirmemizi sağlar, bu da bize büyük avantaj getirir” dedi.

Sezon başındaki oyunumuz ile şimdiki oyunumuz arasındaki farkı, takımın hazır olmamasına ve sakatlıklara bağlayan Mrsic, “Ukic’in sakatlığı atlatması performansını yukarıya taşıdı. Jerrells ve Gist gibi isimler de giderek takıma ısınıyor." dedi.

Sakat olan oyuncularımızla ilgili de açıklamalarda bulunan Mrsic, "Mirsad ile Tomas haftaya takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar. Onların da TOP 16 maçlarına yetişeceğini hesaba katarsak, çok daha güçlü ve hazır bir takım haline geleceğiz. Bu hedeflerimize ulaşmamızı kolaylaştıracak” ifadesini kullandı.

Ligde yarın karşılaşacağımız Aliağa Petkim deplasmanında takımımızın tek hedefinin kazanmak olduğunu belirten Mrsic, “Zaten iki tane maç kaybettik. Artık ligde de kaybetme lüksümüz yok. Takım olarak çok iyi bir form yakalamışken, kazanmak dışında bir düşüncemiz olamaz. İyi bir takıma karşı, zor bir maça çıkacağız ama ben takımımızın kazanacağına inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Röportaj basketboliddaa.net adresinden alınmıştır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder