21 Aralık 2011 Çarşamba

Kaptan, İtalya'ya götürülmedi


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague'de Bennet Cantu deplasmanında, ya tamam ya devam maçına çıkacak. Bu maçtan önce hepimizin kafasında bin bir türlü senaryo var. Hepimiz puan tablosunu önümüze koyup, kalemi elimize alıp acaba hangi senaryo da biz Top 16'ya kalıyoruz, hangi senaryo da eleniyoruz diye hesaplar yapmaya başladık. Bu hesapları yaparkende, karşılaşacağımız Bennet Cantu ile kendi takımımız arasındaki oyuncu ve kalite farkını da göz önüne alıyorduk. Ama ne yazıkki bugün aldığımız bir haber gerçekten çok moral bozucu cinstendi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Gescrap Bilbao maçında sırtındaki sakatlığa rağmen büyük bir özveri ile sahaya çıkan ancak sakatlığının verdiği rahatsızlık nedeniyle çok fazla süre alamayan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Kaptanı Ömer Onan, yarın akşam deplasmanda oynayacağımız Bennet Cantu maçın da forma giyemeyecek. Kaptan, sakatlığı nedeniyle İtalya'ya giden kafilede yer almadı.

Ömer Onan'ın yokluğu bu kritik maçta bizi oldukça fazla etkileyecek. Son sezonlardaki gibi yine en kritik maçlarımızdan birinde çok şanssız bir sakatlık sonucu en önemli oyuncumuzdan yararlanamayacağız. Bu takımın başını bir türlü şanssızlıklar bırakmıyor!!! Kaptanın yokluğunda en büyük görev sakatlıktan yeni çıkan ve son iki resmi maçımızda coach'un görev verdiği Marko Tomas'ta olacak. Tomas bu maçta iki kişilik bir performans göstermek zorunda. Aksi halde Ömer Onan'ın yokluğunu kapatmamız neredeyse imkansız. Sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncudan belki bu beklenti çok yüksek ve hayal gibi geliyor ama şu anki mevcut şartlarda durum bunu gerektiriyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder