16 Aralık 2011 Cuma

Kombineler 22 Aralık Perşembe günü satışta


Sezon başından bu yana ha çıktı ha çıkacak denilen, Ekim başından beri verilen tarihler sürekli sarkan ve taraftarlarımızın merakla beklemesine yol açan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın kombine kart satış tarihi kesinleşti. Dün akşam oynanan Fenerbahçe Ülker-Gescrap Bilbao maçının üçüncü periyodun da salona gelen taraftarlarımıza da duyurulan kesin tarih; 22 Aralık 2011 Perşembe...

Kombine Kartlarla ilgili genel bilgi önümüzdeki günlerde kulübümüzün resmi internet sitesi fenerbahce.org'tan tüm taraftarlarımıza duyurulacak. Bir buçuk senelik satışa sunulacak olan kombine kartların fiyatları ise, bulunduğu yere göre 400 TL ile 10.000 TL arasında olacak. Geçtiğimiz sezon Sinan Erdem Spor Salonu'nda kombinesi olan taraftarlarımıza, yeni salonumuzda kombine almak için öncelik tanınacak. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kompleksi Ülker Sports Arena kombinesi alacak olan, geçen sezonki kombine sahipleri ile taraftar kart sahiplerine özel indirimler olacak. Kombine almak isteyen taraftarlarımız duyuru ile davet edilerek yerinde görüp koltuklarını alabilecekler.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena kombine satışları, tüm taraftarlarımız için 22 Aralık Perşembe günü, Ülker Sports Arena önündeki gişeden başlayacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder