17 Ekim 2011 Pazartesi

Tribünde boş koltuk kalmasın!


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız 2011/2012 sezonu Turkish Airlines Euroleague'de sezonu açıyor. Geçtiğimiz yıl Top 16'ya yükselen, grubada 3'te 3 ile başlayan Sarı-Lacivertli Ekibimiz son maçlarında yaşadığı sakatlık ve hastalık sorunlarına birde hakemlerin taraflı kararları eklenince ne yazıkki fazlasıyla hak ettiği Top 8'e kalamamıştı. Geçtiğimiz sezon Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynadığımız maçlarda 13.000 küsur seyirci ortalaması yakalayan takımımız, Euroleague'de sezonu seyirci rekortmeni olarak tamamlamıştı.

Bu sezonda açıklanan Turkish Airlines Euroleague Normal Sezon programında kendi evimizde oynayacağımız ilk maçımızı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, normal sezondaki diğer maçlarımızı da geçen sene olduğu gibi Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağız. Top 16'ya yükseldiğimiz taktirde ise ev sahibi olduğumuz maçlarımız ise yeni yapılan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da oynayacak.

Bu sezonki ilk Euroleague maçımızı, 19 Ekim 2011 Çarşamba akşamı saat 20:00'de Caja Laboral ile oynayacağız. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan maçın biletleri satışa çıkartıldı. Bilet fiyatlarını aşağıya bulabilirsiniz. Büyük Fenerbahçe Taraftarından tek isteğim, Euroleague'de bu sezon Final-Four parolasıyla sezona başlayacak olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımıza hak ettiği desteği fazlasıyla vermesi. Takımımızın taraftar desteğiyle geçtiğimiz sezon neler yapabileceğini görmüştük. Aynı şekilde o desteği bu sezonda sürdürüp, İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final-Four'una takımımızın katılmasına yardımcı olabiliriz. Taraftarımıza ilk görev Çarşamba akşamı düşecek. Abdi İpekçi'de boş koltuk kalmamalı. Takımımız gibi, taraftarımızda geçtiğimiz sezon bıraktığı yerden devam etmeli. Tribünlerin doluluk oranının sahadaki oyuncularımızı motive ettiğini, rakibin ise motivasyonunu bozduğunu unutmamalı ve salondaki yerimizi almalıyız.

Haydi Büyük Fenerbahçe Taraftarı. Şimdi görev sırası sende..

Fenerbahçe Ülker-Caja Laboral maçı Bilet Fiyatları
Saha içi ve VIP: 20.00 TL
Diğer Bloklar: 10.00 TL

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder