24 Ekim 2011 Pazartesi

Fenerbahçe Ülker Arena'da sona gelindi

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da çalışmalar son sürat devam ediyor. Aralık ayının başında bitirilmesi planlanan ve 2012'nin ilk günlerinde açılışı yapılacak olan salonda dış cephe ve iç saha çalışmalarında sona gelindi. NBA'deki salonlar göz önüne alınarak yapılan ve Avrupa'nın en modern salonu olacak olan yeni mabedimizin, son fotoğrafları yayınlandı. Yeni yayınlanan fotoğraflarda salonun içerisindeki yürüyen merdivenlerin monte işlemlerinin tamamlandığı, normal merdivenlerin ise mermer kaplamalarına başlandığı görülüyor. Merdivenlerin fotoğrafları şöyle:

(Fenerbahçe Ülker Arena giriş atrium)
(Fenerbahçe Ülker Arena 3. Kat Atrium)

Yeni salonumuzun scoreboard'unun ve 360 led ribbonun monte edilme işlemi geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Yeni yayınlanan fotoğraflarda, scoreboard'un denemelerinin yapıldığı görülüyor. 47 tonluk scoreboard; Avrupa'nın en büyük, Dünya'nın ise üçüncü büyük scoreboard'u olma özelliğini taşıyor.



Scoreboard denemelerinden bir video: http://yfrog.com/n0ypkoz

Not: Bu yazımızda yer alan fotoğraflar ve videolar; Yıldız Holding CEO'su Ahmet Özokur'un twitter hesabından alınmıştır. (@ahmetozokur)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder