13 Ekim 2011 Perşembe

Taraftarlarımız, Yeni Transferlerimizden Memnun


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın, 2011/2012 sezonunda ligde, kupada ve Avrupa Liginde başarıya ulaşması için, sezon öncesi birçok transfer yapıldı. Takımımızdan ayrılan Sean Gregory May, Sarunas Jasikevicius ve Darjus Lavrinovic2in yerlerine Partizan'dan Curtis Jerrells ve James Gist, Cibona Zagreb'ten Bojan Bogdanovic ve Erdemirspor'dan Hakan Demirel takımımıza dahil edildi. (Dün akşam itibariyle NBA'de lokavt kalkana kadar Oklahoma City Thunder forması giyen Thabo Sefolosha'da transfer edildi.)

İki hafta önce oylaması başlayan ve sizlere blogumuz üzerinden yönelttiğimiz anket sorumuz bugün itibariyle sona erdi. Sizlere "Yeni transferlerimizin performanslarından memnun musunuz?" diye anket sorumuzu yöneltmiştik. Ankette oy kullanan taraftarlarımızın % 64'ü "Evet, memnunum" seçeneğine oy verdi. "Hayır, memnun değilim" seçeneğine verilen oy oranı da %36 olarak belirlendi.

Taraftarlarımız bu ankettende anlaşılacağı gibi yeni sezonda takımımıza yeni katılan oyuncularımıza oldukça fazla inanıyor ve güveniyor. Yeni oyuncularımıza düşende, onlara duyulan bu güveni boşa çıkartmamak ve takıma üst düzeyde katkı sağlamak. Ben Bojan Bogdanovic, James Gist ve Thabo Sefolosha'nın takıma üst düzey bir katkı vereceğini düşünüyorum. Curtis Jerrells ise takıma daha fazla katkı vermeli. Roko Ukic'i tek guard olarak uzun dakikalar sahada tutarsak onunda verimi düşecektir. Sahadaki süreleri, Engin takıma dahil olana kadar Curtis paylaşmalı. Çünkü Avrupa liginde ben Hakan'a pek güvenemiyorum. Engin Atsür dönene kadar 1 numarada sıkıntı yaşamamalıyız. Bu bilinçle tüm oyuncularımızın ellerinden gelen katkıyı göstereceklerine sizler gibi bende inanıyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder