14 Ekim 2011 Cuma

Kombineler, Kasım ayı başında satışa çıkıyor


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın bu sezon maçlarını oynayacağı ve yapımında son aşamaya gelinen Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın 2011/2012 sezonu kombine kartlarının satışa sunulacağı tarih kesinleşti.

Sezon başında açılması planlanan fakat yetiştirilemediği için Aralık ayının sonlarına doğru açılacak olan yeni salonumuzda kombine kartlarla ilgili belirsizlik sürüyordu. Taraftarlarımızın merakla beklediği kombine kartların satışa çıkarılacağı tarih ile ilgili açıklama Yıldız Holding CEO'su Ahmet Özokur'dan geldi. Kendisine ait twitter hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özokur, Sarı-Lacivertli Taraftarlarımızın merakla beklediği o tarihi açıkladı.

Ahmet Özokur'un kombine kartlar ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe Ülker Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın kombine ve bilet fiyatlama çalışmaları halen devam ediyor. Yeni salonun kombine biletleri önümüzdeki ay başında satışa sunulacak. Fenerbahçe Ülker Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'dan kombine alanlar Fenerbahçe Ülker'in maçlarının yanı sıra onlarca konser ve gösteri için ön alım hakkına sahip olacak."

Ahmet Özokur ayrıca sosyal ağlarda dolaşan kombine fiyatlarının ücretleriyle ilgili de bir açıklama yaptı. Açıklamasında "Fenerbahçe Ülker Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın bilet fiyatları ile ilgili haberler asparagas ve uydurma. Heyecana gerek yok, herşey kontrol altında." dedi.

Bu açıklamaların ardından bende şu anda bu haberi okuyan yüzlerce taraftarımız gibi oldukça heyecanlandım. Uzun zamandır beklediğimiz kombinelerle ilgili, "Acaba ne zaman çıkartılacak?", "Salon belirsizliği yüzünden kombine çıkartılmayacak mı?" gibi soruları tamamen kafamızdan silmiş olduk. İnşallah yapılan açıklamada olduğu gibi kombine kartların fiyatlarıda forumlarda, sosyal ağlarda konuşulduğu gibi yüksek ücretler olmaz. Basketbol takımımızında kemikleşmiş bir seyircisi olmaya başlamışken, yüksek tutulacak kombine kart ücretleri bu durumu tersine çevirebilir.

Bu güzel haberin ardından, yarın yeni salonumuzla ilgili bir yazı yazacağım. Salonun özelliklerini, yapılan çalışmaları derleyip toparlayıp sizlere sunacağım. Bununda bilgisini şimdiden vermek istedim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder