3 Ağustos 2011 Çarşamba

Yeni sezon hazırlıkları 22 Ağustos'ta başlıyor

Geçtiğimiz sezonun çifte kupalı şampiyonu Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına 22 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi ve Türkiye Şampiyonu olan takımımız bu sezon daha büyük hedefler için sezona merhaba diyecek. Yeni açılacak salonumuzda maçlarını oynayacak olan Sarı-Lacivertli Ekibimizde en büyük hedef; bu sezon İstanbul'da oynanacak Turkish Airlines Euroleague Final Four'una katılmak olacak. Lige de 3 şampiyonluk (Beko Basketbol Ligi, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası) parolasıyla başlayacak takımımızın hazırlık çalışmalarının etapları şu şekilde:

- Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına 22 Ağustos Pazartesi günü Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde başlayacak.
- 5 Eylül'e kadar İstanbul'da çalışmalarını sürdürecek takımımızda, Milli Takımlarda mücadele eden oyuncularımız yer almayacak.
- Takımımız 5 Eylül Pazartesi günü 2. etap hazırlık çalışmaları için Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesislerine gidecek.
- Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesislerinde 10 gün boyunca kamp yapacak olan takımımız daha sonra tekrardan İstanbul'a dönecek.

İstanbul'a dönecek olan takımımız daha sonra hazırlık maçları etabına geçecek ve ardarda yeni sezona hazırlanmak için maçlar oynayacak. Bu maçların tarihleri açıklandığında tekrardan sizleri buradan bilgilendireceğim. Bu arada şunun müjdesini vermek istiyorum; Eylül ayının sonlarına doğru İstanbul'da Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Olympiacos ve Panathinaikos'un katılacağı dörtlü bir turnuva olacak. Turnuvanın maçları büyük ihtimalle Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Bu dörtlü turnuvada takımımızı tam anlamıyla izleyip göreceğiz. Temennimiz en kısa zamanda eksik kalan transferlerin tamamlanması ve takımımıza yeni katılan oyuncuların bir an önce uyum sorununu atlatması. Ben hala 1-2 takviye bekliyorum takıma. İnşallah geç kalınmaz.. Takım toplanmadan transferler bitmiş olur.

Dipnot: Bu yazıyı yazdığım saatlerde Ersan'ın Anadolu Efes ile anlaştığını duydum. Bugün beni kahreden bir haber oldu. Ersan'ı Sarı-Lacivertli forma altında görmeyi bir çok taraftarımız gibi bende çok isterdim. Ama kendisi bize rakip olmayı tercih etti. Canı sağolsun, bizde Milli Takım süresince Ersan'ı destekler, lig başladığı zamanda rakibimiz olarak görürüz. Kendi tercihidir; saygı duyarız!!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder