7 Ağustos 2011 Pazar

Nations Cup, Sinan Erdem'de!

1-2 Ekim tarihlerinde Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes, Olympiacos Piraeus ve Panathinaikos gibi Avrupa'nın üst seviye takımlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan Nations Cup 2011'in maçlarının oynanacağı salon açıklandı. Yapılan açıklamaya göre maçlar, geçtiğimiz yıl Dünya Şampiyonası Finaline ev sahipliği yapan ve bu senede Turkish Airlines Euroleague Final-Four'una ev sahipliği yapacak olan Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Sinan Erdem Spor Salonu, şu anda ülkemizin en modern ve en fazla seyirci kapasitesine sahip basketbol salonu. Bu tür dev takımların katılacağı turnuvalar elbetteki daha fazla seyirciye ulaşmalı. Bu nedenlede Sinan Erdem bu turnuva için en doğru tercih olmuş. Ayrıca bu turnuva, bu sezon yine aynı salonda oynanacak olan THY Euroleague Final-Four'u için de bir prova niteliği taşıyacak.

Turnuvanın maç programı ve biletleriyle ilgili bilgiler daha sonra açıklanacak. Bende sizlere yine buradan bu son bilgileride paylaşacağım. Bu turnuvaya taraflı tarafsız her basketbolseverin gitmesinde büyük fayda var. Bu dört takımı izlemek ülkemizdeki basketbol severler için, bulunmaz bir fırsat olacak. Zaten turnuvayada gereken ilginin gösterileceğinden hiç şüphem yok. Biletler çıksada salondaki yerimizi alsak.. :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder