6 Ağustos 2011 Cumartesi

Aydın Örs: Transfer Düşünmüyoruz

Dün gece Ümit Avcı kaynaklı bir haber duyurmuştum sizlere. Mehmet Okur'un Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımıza transferi konusunda ciddi gelişmelerin olduğu ve bu transferin büyük ihtimalle mutlu sonla tamamlanacağını yazmıştı.

Bugün bir başka basketbol yazarı, Basket Dergisi’nden Can İşbakan, Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörümüz Aydın Örs ile görüşmüş ve transfer haberi hakkında kendisine sorular sormuş. Aydın Örs, Can İşbakan'a bu tarz bir girişimlerinin olmadığını söylemiş. Ayrıca; "Ersan ve Hidayet de bize yakıştırıldı ama biz lokavt dönemi boyunca takımda oynayacak bir isme sıcak bakmıyoruz" diyerek bu konudaki tavırlarını bir kez daha göstermiş. Mehmet'in kendilerine önerildiğini fakat bunu kabul etmediklerini söylemiş. Yani dün gece bizi heyecanlandıran bu haberde ne yazık ki balon çıktı. Açıkçası bu sefer tamam bir transfer gelecek derken, Aydın Hocam yine umutlarımı boşa çıkardı. :) Neyse, Aydın Hocanın aldığı her karara büyük saygım var. Bir bildiği vardır mutlaka. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler olacak.

Aydın Örs’ün Basket Dergisi’nde yer alan açıklamaları şu şekilde:

“Bize daha önce Ersan ve Hidayet de yakıştırılmıştı ama biz bir transfer düşünmüyoruz. Koçun da vurguladığı bir şey var. Biz lokavt döneminde takımda oynayacak bir isme pek sıcak bakmıyoruz. Bahsedilen isimler çok değerli isimler. Böyle oyuncularla kim çalışmak istemez? Ama kadronun bir yapısı ve kimyası var. Bunu bozmak istemiyoruz. Mehmet Okur da bize teklif edildi. Çalışmak ister misiniz diye soruldu. Ama biz memnun olurduk ancak yapamayacağız yanıtı veriyoruz. Çünkü bu transferlerin bir de maddi bir boyutu var. Biz dengelere de çok önem veriyoruz. Şu anda kadromuz tam”

Aydın Örs, soruşturmalar nedeniyle kulübün durumunun net olmadığının altını çizip ileride neler olacağını bilmediğini ancak şu anda yeni bir takviye düşünmediklerini vurguladı.

Ukic'in durumu ile ilgili olarak; “Ukic’in 1.5 ay içinde geri döneceği söylendi bize. Bunu 2 ay olarak düşündüğünüz zaman Ekim başında oynayabilir duruma gelmesini bekliyoruz. Zaten bu pozisyon için önlemimiz var. Hakan Demirel’i aldık ve Engin de iyileşiyor. Bu nedenle büyük bir sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum” dedi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder