6 Ağustos 2011 Cumartesi

İstanbul'da erken Final-Four!

Bu sezon Turkish Airlines Euroleague'e İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Avrupa'nın önde gelen takımları İstanbul'daki final-four'a kalabilmek için kadrolarını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyorlar. Tam da bu bağlamda İstanbul'da oynanacak Final-Four öncesinde, bir başka önemli turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Nations Cup 2011!!

Evet bu sezon Nations Cup'ta erken Final-Four oynanacak. Neden mi? Şöyle: Bu turnuvaya Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yanı sıra ülkemizden Anadolu Efes ile Yunanistan'dan Olympiacos ve Panathinaikos katılacak. Zaten şu saydığım takımlar herşeyi anlatıyordur. :) Bu sezon başlayacak 2011 Turkish Airlines Euroleague'te Final-Four'un en önemli adaylarından dördü İstanbullu basketbolseverlerin önüne çıkacak. Turnuva 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde oynanacak. Salon büyük ihtimalle Sinan Erdem olacaktır. O konuda kesin bir bilgi henüz yok.

Bu turnuva bizim Euroleague'de bu sezon neler yapacağımızında habercisi olacaktır. Oyuncularımızın son durumlarını, seyircimizin takıma bakış açısını bu turnuvada daha net olarak göreceğiz. Bu takımları bir arada İstanbul'da görecek olmak, bir basketbolsever ve Fenerbahçe Taraftarı olarak beni şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Ya sizi?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder