6 Ağustos 2011 Cumartesi

Fenerbahçe Ülker'de Mehmet Okur sesleri

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, geçtiğimiz sezonu hem Beko Basketbol Ligi hemde Türkiye Kupası şampiyonluklarıyla kapattıktan sonra transfer sezonunada hızlı giriş yapmış ve Bojan Bogdanovic, James Gist ve Curtis Jerrells'ı kadrosuna katmıştı. Ardından futboldaki şike iddiaları sonucunda basketbol şubemizde transfer çalışmalarıda yavaşlamış ve uzun bir süre sessizlik yaşanmıştı. Evvelsi gün Hakan Demirel transferinin açıklanmasıyla transfer harekatı yeniden başlamıştı.

Bu akşam ise öyle bir iddia ortaya atıldı ki, her Fenerbahçe Taraftarını ayrı bir heyecan sardı. Basketbol yorumcusu ve yazarı Ümit Avcı, bu gece kendi twitter hesabından yaptığı bir açıklamada; Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın, Mehmet Okur ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferinde büyük olasılıkla gerçekleşeceğini yazdı. Mehmet'in lokavt süresi boyunca takımımızın formasını giyeceğini ve lokavt kalktıktan sonra tekrardan NBA'e döneceğini belirtti.

Takımımız büyük ihtimalle bu transferi, sakat olan oyuncumuz Mirsad'ın yokluğunu gidermek için yapacaktır. Lokavt süresi sona erdiğinde Mirsad'ın da sakatlığının geçmiş olacağı hesaplanıyor. Bu sayede takımda herhangi bir düzen bozukluğuda yaşanmayacak. Yerli oyuncular arasında Mirsad'ın yokluğunda onun görevini yapabilecek uzun şutör olarak, akla gelen isim Mehmet olurdu zaten. Bana göre oldukça mantıklı bir hamle. Tek soru işareti, Mehmet'in 1 yıldan fazla düzenli olarak basketbol oynayamaması. Ama Mehmet tecrübesindeki bir oyuncunun bu sorunun altından kalkabileceği görüşündeyim. Bakalım gelecek günler ne gösterecek...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder