16 Eylül 2014 Salı

Yeni sezonda basketbol heyecanı tek platformda


Erkeklerde Dünya Kupası maratonunun sona ermesiyle Milli Takımlarında mücadele eden oyuncular, yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımlarının kamplarına katılmaya başlıyor. Yeni sezonda da hem Avrupa'da hem de Türkiye Basketbol Ligi'nde hedefleri doğrultusunda mücadele edecek olan takımlar, salondaki taraftarlar gibi ekran başında da milyonlara keyifli ve mücadeleci bir ortam oluşturacak.

Yeni sezonun başlamasına artık sayılı günler kala, basketbolseverleri maçların hangi kanallarda yayınlanacağı merakı sardı. Geçtiğimiz yıllarda farklı organizasyonların farklı kanallardan yayınlanması özellikle basketbolu yakından takip eden izleyicilerde büyük bir öfke ve memnuniyetsizlik yaratmıştı. İşin içerisinde birbirine rakip dijital platformların yer alması nedeniyle özellikle yayın için istenen fiyatın fazla olması ve şirketlerin pazarlama politikalarının seyirciye ekstra maddi yük getirmesinden ötürü çok fazla eleştiri almıştı.

Yeni sezonda tüm bu sorunlar ortadan kalkmış ve basketbolseverler için son derece sevindirici bir adım atıldı. Uzun süredir Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk, geçtiğimiz senelerde NTVSPOR'un bünyesinde yer alan Turkish Airlines Euroleague'in yayın haklarını satın alarak, 5 yıl boyunca Euroleague maçlarını Türk izleyicilerle buluşturacak.

Uzun süredir olduğu gibi, 2014/2015 sezonunda da Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası maçları Digitürk platformuna ait olan LİGTV2 ve LİGTV3 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Evlerinde Digitürk Uydu Alıcısı bulunan kullanıcılar bu yayınları Spor Ekstra Paketini satın alarak izleyebilecekler. Digiturk Play kullanıcıları ise sadece bu iki organizasyonu izlemek istediklerinde yıllık 49 TL'ye Sezonluk Paketi satın alarak yerel lig ve kupa maçlarını internet üzerinden izleyebilirler.

2014/2015 sezonu ile başlayacak ve 5 yıl boyunca Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük basketbol organizasyonu olan Turkish Airlines Euroleague'i yayınlayacak olan Digitürk, bu organizasyonun da maç yayınlarını LİGTV2 ve LİGTV3 kanallarından yapacak. Euroleague Yayın Hakları Sözleşmesi doğrultusunda her hafta 1 Türk takımının maçı açık kanaldan yayınlanacak. Şifresiz maçların yayınlanacağı kanalın hangisi olacağı ise henüz belli olmadı.

Digitürk Uydu Alıcısına sahip olan kullanıcılar Spor Ekstra Paketini satın alarak Euroleague maçlarını da canlı olarak izleyebilecekler. Digitürk Play kullanıcıları ise; Euroleague maçlarını aylık 8 TL'ye Premium Üyelik modeline geçerek izleyebilecekler.

Türkiye Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve Turkish Airlines Euroleague'i kapsayan Digitürk Paketleri şöyle:

Digitürk Uydu Alıcısı sahipleri;

  • Üç organizasyonunda maç yayınları için: Spor Ekstra Paketini satın alarak,

Digitürk Play Kullanıcıları;

  • Sadece TBL ve Türkiye Kupası maçları için: yıllık 49 TL'ye Sezonluk Paketi satın alarak,
  • Üç organizasyonunda maç yayınları için: aylık 8 TL'ye Premium Üyelik satın alarak,

2014/2015 basketbol sezonunda basketbolun heyecanını yaşayabilirler.

Not: Bu yazı herhangi bir reklam veya pazarlama amacıyla değil, basketbolseverlerden gelen yayın sorularına cevap vermek ve kendilerini bilgilendirmek amacıyla yazılmıştır.

Not: Yazıda belirtilen fiyatlar Digitürk'ün 16.09.2014 tarihli digiturkplay.com.tr internet adresinden alınmıştır.

Önemli Bilgi: Fiyatlarda yaşanabilecek değişikliklerden Fenerbahçe Ülker Basket Blog'u sorumlu değildir. Satın alma işlemleriniz için; Digitürk Müşteri Hizmetlerinden ve www.digiturkplay.com.tr internet adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder