22 Eylül 2014 Pazartesi

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarının hakemleri açıklandı


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), yıllık faaliyet programı kapsamında 8 Ekim 2014 tarihinde oynanacak Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 26 Ekim 2014 tarihinde oynanacak Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası müsabakalarında görev yapacak hakemleri açıkladı.

Geçtiğimiz sezonun Beko Basketbol Ligi şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker ile Türkiye Kupası şampiyonu Pınar Karşıyaka'yı 8 Ekim 2014 tarihinde karşı karşıya getirecek olan Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Recep Ankaralı, Emin Moğulkoç ve Rüştü Nuran hakem üçlüsü görev yapacak.

26 Ekim 2014 tarihinde oynanacak ve geçtiğimiz sezonun Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi finalistleri Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank'ı karşı karşıya getirecek olan Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Aytuğ Ekti, Halil Baldemir ve Altuğ Köselerli hakem üçlüsü görev yapacak.

Henüz resmi olarak açıklanmasa da Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak olan karşılaşma Konya'da, Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasında oynanacak olan karşılaşma Ankara'da oynanacak. Resmi açıklama ise birkaç gün içerisinde yapılacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder