17 Eylül 2014 Çarşamba

Bojan Bogdanovic takım arkadaşlarına veda etti


Son üç sezonda Fenerbahçe Ülker forması giyen ve geçtiğimiz yaz döneminde NBA takımlarından Brooklyn Nets'e transfer olan Hırvat yıldız Bojan Bogdanovic, Amerika yolculuğu öncesi İstanbul'a gelerek hem eski takım arkadaşlarıyla vedalaştı hem de takıma yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

Bogdanovic, Fenerbahçe Ülker formasıyla geçtiğimiz üç sezonda; bir Türkiye Ligi, bir Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası olmak üzere üç şampiyonluk sevinci yaşamış ve Euroleague'de de önemli bireysel istatistikler yakalamıştı.

Fenerbahçe Kulübünden bu ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada; "FIBA 2014 Dünya Kupası’nda Hırvatistan ile oldukça başarılı maçlar çıkartan Bojan, turnuvanın ardından İstanbul’a geldi ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena’yı ziyaret etti. Takım arkadaşları ile vedalaşan Bojan Bogdanovic, antrenörümüz Zeljko Obradovic ve idari ekibimizle de görüşerek tüm takıma yeni sezon öncesi başarı dileklerini iletti." cümlelerine yer verildi.

Fenerbahçe Ülker'in resmi instagram hesabından yapılan bir başka açıklamada ise; "Bojan Bogdanovic, takım arkadaşlarına veda etmek ve yeni sezon öncesi başarılar dilemek için Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı ziyaret etti! Biz de Bojan'a NBA kariyerinde sonsuz başarılar diliyoruz! Good luck Bojan!" ifadeleri kullanılarak, Bojan'ın ziyaretinden bir fotoğraf paylaşıldı.

Bojan'da bu ziyaretle ilgili bir fotoğrafı kendi instagram hesabından paylaşarak altına; "Brooklyn'e geçmeden önce ikinci evimde son günlerim. En Büyük Fener!" notunu ekledi.

Fenerbahçeli taraftarlarda Bojan'ın bu jestine, yazdıkları teşekkür ve başarı mesajları ile cevap verdiler. 

Bojan Bogdanovic'in kişisel instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ve not

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder